"Rīgas melnā balzama" ražotājs sarūpējis Latvijai Ziemassvētku pārsteigumu

© SputnikРижский бальзам
Рижский бальзам - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Īsi pirms Ziemassvētkiem klajā nāks "Rīgas melnais balzams" ar jaunu unikālu garšu. Ražotāji apgalvo, ka pievienojuši sērijai jaunu produktu, balstoties uz pasaules tendencēm un patērētāju izvēli.

RĪGA, 30. novembris – Sputnik. "Rīgas melnais balzams" īsi pirms Ziemassvētkiem parādīsies pārdošanā ar šokolādes un piparmētru garšu – Riga Black Balsam Chocolate & Mint, tiek ziņots  "Latvijas balzama" oficiālajā mājaslapā.

"Rīgas melnā balzama" globālais zīmola direktors Māris Kalniņš pastāstīja, ka, ja agrāk uzlējumu dzēra pa malkai vai kā papildinājumu tasei kafijas, tad tagad "Rīgas melnais balzams" ir daudzu kokteiļu komponente.

Tādēļ, sekojot tendencēm, kā arī vadoties pēc patērētāju domām, kompānija laiž klajā jaunu produktu, kura garša ietver piena šokolādes un piparmētru kombināciju.

© Facebook/Latvijas balzams veikali "Rīgas melnais balzams" ar šokolādi un piparmētru
Rīgas melnā balzama ražotājs sarūpējis Latvijai Ziemassvētku pārsteigumu - Sputnik Latvija
"Rīgas melnais balzams" ar šokolādi un piparmētru

Turklāt dzēriena stiprums tika samazināts līdz 30%, kā tas tika izdarīts ar upeņu un ķiršu balzamiem.

Kalniņš piebilda, ka šokolādes un piparmētru balzams iepatiksies saldumu cienītājiem, kā arī kļūs par lielisku komponenti klasiskos un karstajos kokteiļos.

"Rīgas melnais balzams ar šokolādi un piparmētru" – tā ir ierobežota zīmola sērija, kura iznāks ierobežotā daudzumā.

Sākumā dzērienu varēs iegādāties "Latvijas Balzams" mazumtirdzniecības veikalos, un pēc tam arī citos tirdzniecības tīklos.

2019. gada jūnijā "Latvijas Balzams" ziņoja, ka tirgū parādīsies Rīgas balzams ar kafijas garšu.

Līdz šim pastāvēja tikai četras Rīgas balzama versijas: "Rīgas melnais balzams Elements", "Rīgas melnais balzams Upeņu", "Rīgas melnais balzams Ķiršu" un Saldā krējuma liķieris ar oriģinālo balzamu.

Ziņu lente
0