"Nāciet un tirgojiet": viesnīca Hotel Roma atvērusi terasi amatniekiem

© Sputnik / Sergey MelkonovГостиница Hotel Roma
Гостиница Hotel Roma - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas bijusī iekšlietu ministre, viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece no jauna izvēlējusies neparastu soli – viņa uzaicinājusi tirgotājus pastrādāt uz terases.

RĪGA, 11. novembris — Sputnik. Viesnīcu un restorānu pārstāvji, kas visvairāk cietuši koronavīrusa epidēmijā, meklē iespējas izdzīvot. Dažs vienkārši aizver uzņēmumu, bet citi izgudro oriģinālas metodes, apvienojas un palīdz tiem, kam klājas vēl smagāk.

Leģendārās viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece, ne reizi vien demonstrējusi oriģinālu pieeju problēmu gadījumā, atkal ir ierindā. Neskatoties uz neveiksmēm un to, ka viesnīcai Kaļķu ielā pienākušas beigas, Linda Mūrniece turpina cīnīties par biznesu un vēl palīdz citiem.

Праздничный вечер - Sputnik Latvija
Atpūta ar atlaidi un atbalsts nozarei: Restorānu nedēļai pievienojas arī viesnīcas

Šoreiz viesnīcas vadītāja piedāvājusi iespēju tirgotājiem izmantot vienīcas bāra "Mazais Otto" atklāto terasi. Atgādināsim, ka Covids-19 pandēmija koriģējusi kafejnīcu un restorānu darbu, tāpēc Rīgas dome pieņēmusi svarīgu lēmumu – ļaut vasaras terasēm strādāt cauru gadu.

Acīmredzot, šī nianse pamudinājusi Lindu Mūrnieci spert radošu soli – piedāvāt terasi tirgotājiem. Pie tam aboslūti bez maksas.

"Šodien "viss slikti" rezultējās labā idejā. Mums nav vairs lielās terases pie Mazais Otto, viens galdiņš, kur piesēst ar kafiju "līdzi".

Visa viesnīcas priekša ir mūsu īpašums, tātad - izmantojama. Ir novembris, svētku mēnesis, tad - Ziemassvētki.

Илзе Винькеле - Sputnik Latvija
Viņķele: mēs izvēlējāmies starp tūrisma biznesu un visu Latviju

Nāciet un tirgojiet - karodziņus, piparkūkas un visu ko citu. Naudu par to neņemsim, jums tikai atliks saskaņot dizainu Rīgas dome. Mums - prieks par to, ka varam palīdzēt, kādam - vieta tirdzniecībai, garāmgājējiem - prieks un iepirkšanās.

Ps. Kafiju un karstvīnu gan paši tirgosim," Linda Mūrniece pastāstīja Facebook un publicēja fotogrāfiju – savu meitu tās pašas terases fonā.

Komentētāju vidū jau redzami medus, keramikas, sveču, ziepju un citu preču tirgotāji, kuri labprāt izvietotu uz terases savu produkciju. "Hotel Roma" vadītāja tikai atdādināja, ka amatniekiem vajadzīga Rīgas domes atļauja tirdzniecībai.

Ziņu lente
0