Ar zīmoliem neaizraujos: Latvijas pirmā lēdija pastāstīja par savu stilu un statusu

© Sputnik / Sergey MelkonovОфициальный визит президента Франции Эммануэля Макрона с супругой Брижит Макрон
Официальный визит президента Франции Эммануэля Макрона с супругой Брижит Макрон - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas prezidenta sieva Andra Levite uzskata, ka izskatīties koptai – tas ir viens no viņas, kā pirmās lēdijas, pienākumiem, taču viņas garderobē pirmajā vietā ir kvalitāte un komforts.

RĪGA, 8. novembris – Sputnik. Latvijas pirmā lēdija Andra Levite pauda savu attieksmi pret savu statusu un stilu intervijā žurnālam Pastaiga, vēsta Rus.tvnet.lv.

Levite atzīmēja, ka cilvēki nekad nebūs apmierināti ar prezidentu un viņa sievu, tādēļ viņa cenšas saglabāt mieru. Taču prezidenta sieva saprot, ka izskatīties koptai ir viens no viņas pienākumiem pirmās lēdijas statusā.

Prezidenta sieva pastāstīja, ka neaizraujas ar zīmolu lietām, taču dod priekšroku kvalitatīvam apģērbam no dabīgiem audumiem. Tiesa, izvairās no lina, jo to var viegli samīcīt.

Kas attiecas uz kleitu piegriezumu, tad šeit Levite arī izvēlas komfortu un kvalitāti, lai apģērbā varētu viegli kustēties.

Varētu padomāt, ka Levite mierīgi attiecas pret apģērbu, taču viņa atzinās, ka viņai ir viena kaislība – tās ir krāsas. Pēc Levites sacītā, viņai ir skumji vērot jaunas meitenes, kuras var atļauties valkāt jebkuras krāsas drēbes, taču nez kāpēc izvēlas melnas un pelēkas.

Красная дорожка Рижского бала. Министр благосостояния Рамона Петравича - Sputnik Latvija
"Atpakaļceļa nav": Latvijas labklājības ministre publiski apsolīja notievēt

Pati viņa cenšas neierobežot savas garderobes krāsu daudzveidību. Neizmanto tikai oranžo un spilgti rozā.

Par stila ikonām Levite nosauca Žaklīnu Kenediju un Odriju Hepbernu.

Iepriekš par savu attieksmi pret skaistumu pastāstīja Latvijas labklājības ministre Ramona Petraviča. Viņa teica, ka viņa ir viena no tām sievietēm, kura neies izmest atkritumus, neuzkrāsojot skropstas. Pat mājās Petraviča izvēlas valkāt apavus uz papēžiem.

Petraviča atzīmēja, ka ļoti rūpīgi apdomā savu tēlu – svārku garumu, papēžu augstumu, dekoltē dziļumu. Taču no Petravičas sacītā top acīmredzams, ka savu tiekšanos būt skaistai vienmēr un visai nekad nenodos.

Ziņu lente
0