Šokējoša veselības ministres atklāsme: viņa saņēmusi ziņu ar draudiem nošaut viņu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas veselības ministre Ilze Viņķele saņēma nopietnus draudus: Veselības ministrijas vadītājai uzrakstīja, lai viņa gatavojas tam, ka viņu nošaus.

RĪGA, 31. oktobris – Sputnik. Par to, ka Latvijas Veselības ministrijas vadītājai Ilzei Viņķelei tiek draudēts, viņa uzrakstīja pati savā Twitter mikroblogā. Paziņojumu ar draudiem ministre saņēma Facebook Messenger lietotnē.

"Skaisti. Matīss Kondratjevs. Dien jaunsardzē. FB messinger atsūtīja ziņu, lai gatavojos, ka nošaus," pastāstīja Viņķele, publicējot draudēja profila ekrānbildi.

​Savā paziņojumā ministre atzīmēja Valsts policijas un Jaunsardzes profilus. Valsts policijas Twitter reaģēja, uzrakstot, ka nodevuši informāciju kolēģiem.

​Viņķele pateicās likumsargiem un paziņoja, ka gatavo iesniegumu policijai.

Uz Viņķeles tvītu reaģēja arī Latvijas Aizsardzības ministrija. No Aizsardzības ministrijas profila atnāca ziņa, ka pārbaudes gaitā noskaidrojies, ka cilvēks, kurš draudējis ministrei, nav Jaunsardzes rindās.

"Lūdzam turpmāk pārsteidzīgi neizplatīt maldinošu un nepārbaudītu informāciju, jo tā rodas viltus ziņas," brīdināja iestāde.

Ziņu lente
0