Baidenam norādīja uz kļūdu, kuras dēļ vēlēšanās cieta sakāvi Džordžs Bušs seniors

© AP Photo / Julio CortezКандидат в президенты США от Демократической партии Джо Байден
Кандидат в президенты США от Демократической партии Джо Байден - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Prezidenta kandidātu debatēs Džo Baidens pieļāva kļūdu, kas savulaik maksāja prezidenta posteni Džordžam Bušam vecākajam.

RĪGA, 25. oktobris — Sputnik. Tīmekļa lietotāji pievērsuši uzmanību tam, ka ASV prezidenta kandidāts Džo Baidens debatēs atkārtojis Džordža Buša vecākā kļūdu, kurš vēlāk zaudēja vēlēšanās, stāsta RIA Novosti.

Debašu laikā Baidens atbīdīja krekla piedurknes malu un paskatījās pulkstenī brīdī, kad debašu vadītāja uzdeva jautājumu par klimata pārmaiņu problēmu.

"Kāpēc Džo Baidens nupat ieskatījās pulkstenī?" apjautājās republikānis no Arizonas Pols Gossards.

Blogeriem un analītiķiem radās iespaids, ka šis prezidenta kanditāta solis norāda uz viņa satraukumu, nogurumu un nepacietību un sekas nevar būt īpaši lielas.

Кандидат в президенты США от Демократической партии Джо Байден - Sputnik Latvija
"Izskatās, mēs esam muļķi." Amerikāņi komentēja kompromātu pret Baidenu

Twitter lietotāji atsauca atmiņā līdzīgu situāciju Džordža Buša vecākā debatēs ar Bilu Klintonu un miljardieri Rosu Pero no Teksasas 1992. gadā. Bušu vecāko asi kritizēja par šo žestu. Kad viņam apjautājās, vai viņš ir priecīgs, ka "šī nepatīkamā lieta" ir beigusies, viņš atbildēja apstiprinoši.

Iepriekš Nešvilā (Tenesijas štats) notika Donalda Trampa un Džo Baidena fināla debates pirms prezidenta vēlēšanām. Pārsvarā tika apspriests koronavīruss, cīņa pret rasismu, nacionālā drošība, imigrācija un iejaukšanās vēlēšanās ASV, kā arī korupcijas skandāls, kurā iejaukts Džo Baidena dēls Hanters.

Ziņu lente
0