"Izskatās, mēs esam muļķi." Amerikāņi komentēja kompromātu pret Baidenu

© AP Photo / Andrew HarnikКандидат в президенты США от Демократической партии Джо Байден
Кандидат в президенты США от Демократической партии Джо Байден - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Fox News lasītāji sašutuši par mediju vājo reakciju pēc ziņām par kompromitējošo video, fotogrāfijām un saraksti no Džo Baidena klēpjdatora.

RĪGA, 20. oktobris — Sputnik. Fox News vietnes lasītāji bija sašutuši par mediju vājo reakciju pēc ziņām par kompromitējošo video, fotogrāfijām un saraksti, kas saņemta no Džo Baidena klēpjdatora, vēsta RIA Novosti.

Tieslietu profesors un kriminālists Džonatans Tērlijs publicēja rakstu Fox News par to, ka pēc Hanteru Baidenu un viņa tēvu kompromitējošās informācijas parādīšanās presē nesekoja demokrātu štābam tipiskā atbilde, kurā politiķi noliegtu pierādījumu patiesīgumu.

Pēc raksta  sākās diskusija, kurā lasītāji konstatēja, ka nav manāma rietumvalstu liderālo mediju reakcija pēc šī notikuma. .

"Vai esat kādreiz pamanījuši, ka mediji siekalojas un bez apstājas publicē materiālus pret Trampu, kas ņemto no anonīmiem avotiem, taču, ja rakstā runa ir par Baidenu un skan konkrētu avotu nosaukumi, tam vienkārši nepievērš uzmanību vai aktīvi cenšas piesegt?" uzrakstīja viens no lasītājiem ar lietotājvārdu Concerning4US.

Cits komentētājs apšaubīja FIB kompetenci, kas jau veselu gadu nespēj konstatēt, vai klēpjdators pieder Hanteram Baidenam.

"Ja FIB tuvākajā laikā neuzrādīs savus slēdzienus, tas nekad nespēs atjaunot savu autoritāti," uzskata fulano_de_tal027.

"Ar to ir grūti samierināties, tomēr vienīgais slēdziens visā šajā situācijā ir tāds, ka mēs, vienkāršie pilsoņi, esam pusmuļķi. Mēs pakļaujamies paši savai pašaudzētajai aristokrātijai, tādiem korumpētiem politikāņiem kā Baidens, kuri slauc mūs sava labuma dēļ. (..) Viņi darīs visu iespējamo, lai paliktu pie varas un turētu mūs, vienkāršos cilvēkus neziņā par to, ko viņi dara. Viņi neliekuļoti tic, ka dzimuši, lai valdītu un mums viņiem ir jāseko," bija sašutis ANGPilot.

Вице-президент США Джозеф Байден прибыл в Киев - Sputnik Latvija
Viedoklis
ASV specdienesti: ja Baidenam atkal misēsies, vainīgs Putins

Iepriekš avīze New York Post publicēja elektronisko vēstuli, kā apgalvots – Džo Baidena dēlam Hanteram no Ukrainas energokompānijas Burisma darbinieka Vadima Požarska, kurš pateicās viņam par tikšanos ar Baidenu, senioru. Citā vēstulē Požarskis palūdza Hanteru izmantot sava tēva ietekmi, lai palīdzētu kompānijai. Šīs vēstules neatbilst Džo Baidena vārdiem par to, ka viņam nav bijis sakara ar dēla darbu Ukrainas kompānijas labā.

Sarakste glabājās klēpjdatorā, kas tika atrasts remontdarbnīcā Delaveras štatā. Darbnīcas īpašnieks nokopēja informāciju no cietā diska. Vēlāk tā nokļuva pie Rūdija Džuliani, bijušā Ņujorkas mēra, Donalda Trampa personīgā advokāta. Ziņots, ka FIB jau ir izņēmis klēpjdatoru un cieto disku.

Hanters Baidens ieņēma vadošā menedžera amatu kompānijā Burisma un pelnīja līdz 50 tūkstošus dolāru mēnesī. Trampa sekotājiem ir aizdomas, ka Baidens, juniors, izmantojis tēva ietekmi lobētāja darbībām. Pie tam viņi uzskata, ka Baidens, seniors piespiedis Ukrainas vadību atlaist valsts ģenerālprokuroru Viktoru Šokinu, kurš izmeklēja lietu pret Burisma. Pats Džo Baidens to visu noliedz.

Ziņu lente
0