Video

Bizness latviešu stilā un Latvijas pretkrievu valoda: Lindermans par aktuālām tēmām

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kāpēc krievi piešķīruši uzticības kredītu Rīgas jaunajam mēram? Prasības par krievu valodas zināšanām darbiniekiem Latvijā – kā tas ietekmē valsts tēlu? Aleksejeva lieta: drošības līdzeklis ir, bet izmeklēšanas nav. Lindermans un Gubins apsprieda aktuālākos jautājumus.

Rīgas jaunais mērs Mārtiņš Staķis droši aprunājās krieviski ar krievvalodīgajiem vēlētājiem. Kā nākotnē varētu veidoties viņa attiecības ar krievu tautības iedzīvotājiem? Vai attaisnots uzticības kredīts, ko viņam piešķīrušas krievu partijas?

Skandāls ap Lidl. Sociālo tīklu lasītāji konstatējuši, ka starp prasībām veikala darbiniekiem šajā tīklā ir arī krievu valodas zināšanas. Tagad viņi pārmet veikalam izkropļotu viedokli par Latvijas tēlu un sūdzas Valsts valodas centram. Vai bizness latviskā Latvijā vispār ir iespējams?

Žurnālistam Jurijam Aleksejevam atcelts drošības līdzeklis. Tomēr pret viņu ierosinātā krimināllieta nebūt nav slēgta. Ko tas varētu nozīmēt?

Konflikta saasināšanās Kalnu Karabahā. Ko tas nozīmē pasaulei un kādam tam sakars ar Latviju.

Publicists Vladimirs Lindermans un žurnālists Mihails Gubins aprunājās par aktuālākajiem jautājumiem savā iknedēļas notikumu apskatā Sputnik Latvija.

Ziņu lente
0