Latvijā astoņi jauni Covid-19 gadījumi, viens cilvēks miris

© Sputnik / Sergey MelkonovBioloģiskā apdraudējuma zīme
Bioloģiskā apdraudējuma zīme - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijā miris vēl viens cilvēks ar Covid-19, kopējais ar koronavīrusu inficēto mirušo skaits sasniedzis 36.

RĪGA, 17. septembris – Sputnik. Latvijā aizritējušajā diennaktī veikti 2767 koronavīrusa testi, atklāti astoņi jauni inficēšanās gadījumi, viens cilvēks ar apstiprinātu Covid-19 diagnozi miris, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs.

Saskaņā ar SPKC datiem, mirušais pieder pie 90-95 gadu vecuma grupas, viņam bijušas vairākas hroniskas slimības.

No astoņiem inficētajiem viens atgriezās no Krievijas, divi ir ar Covid-19 saslimušo kontaktpersonas, par pārējiem pieciem informācija tiek precizēta.

Kopumā epidēmijas laikā Latvijā ir veikti 288 643 izmeklējumi, atklāti 1494 cilvēki ar Covid-19, no tiem 1248 izveseļojās, bet 36 nomira.

Вакцинация от кори, архивное фото - Sputnik Latvija
PVO: pasaulē reģistrēts Covid-19 saslimstības rekords vienas diennakts laikā

Pēdējo 24 stundu laikā slimnīcā nonācis viens cilvēks ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas septiņi cilvēki, visiem ir vidēji smaga slimības gaita. Pēc ārstēšanās saistībā ar Covid-19 no slimnīcām kopumā izrakstīti 214 pacienti.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē atklāts vairāk nekā 30 miljoni inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 945 tūkstoši cilvēku nomira, savukārt vairāk nekā 21,8 miljoni izveseļojās.

Ziņu lente
0