Par peldkostīmu būtu jādemisionē: Latvijas ministre par saviem foto sociālajos tīklos

© Photo Valsts kanceleja/ State ChancelleryРамона Петравича
Рамона Петравича - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Iespējams, visskaistākā Latvijas labklājības ministre", tā presē nosauca Ramonu Petraviču pēc ievēlēšanas par Labklājības ministrijas vadītājas amatu. Tagad politiķe atbildēja tiem, kas kritizēja viņas fotogrāfijas sociālajos tīklos.

RĪGA, 5. septembris - Sputnik. Latvijas labklājības ministre Ramona Petraviča var palielīties ar skaistu figūru un nekautrējas pozēt fotogrāfiem, bet pēc tam publicēt savus fotoattēlus Instagram. Pirms stāšanās amatā viņas sociālajos tīklos varēja atrast pat fotogrāfijas peldkostīmā. Tiesa gan, būdama ministre, viņa atteicās no šādām bildēm. Intervijā izdevumam "Ieva" Petraviča pastāstīja, kāpēc.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Šodien parakstīju Latvijas puses eksemplārus Latvijas līgumam ar Gērnsijas valdību sociālās drošības jomā.

Публикация от Ramona Petravica (@ramonapetravica)

Izrādījās, ka ministre izpelnījās asu kritiku no sekotāju puses, kurus kaitināja ministres tēls peldkostīmā. Petraviča pastāstīja, ka lietotāji bija sašutuši pat par fotogrāfijām šortos.

"Kādi komentāri man bija jādzird, kad ieliku bildes no ministres pirmā atvaļinājuma Ēģiptes pludmalē! Pat nebiju izģērbusies līdz peldkostīmam, bet cilvēki jau šausminājās, kā tā var, un uzskatīja, ka man jādemisionē. Vai tiešām cilvēkiem šķiet, ka deputātei vai ministrei pludmalē jāsauļojas treniņtērpā?!" - paskaidroja Peterviča, norādot, ka cilvēks, lai kādu amatu viņš neieņemtu, var atļauties sauļoties normālā peldkostīmā nevis treniņtērpā.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Turpinu baudīt brīvdienas.

Публикация от Ramona Petravica (@ramonapetravica)

Labklājības ministrijas vadītāja atzina, ka izjaukusi visus priekšstatus par to, ka tāda ranga amatpersonai jāizskatās kā "korpulenta kundzīte ar brošu pie krūts". Taču Petraviča atzinās, ka nekad tāda nekļūs. Viņa ir no sievietēm, kuras nevar pat iznest miskasti, ja nav uzkrāsojušas acis. Pat mājās ministrei patīk staigāt augstpapēžu kurpēs.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ramona Petravica (@ramonapetravica)

Turklāt ministre teica, ka ļoti rūpīgi pārdomā savu tēlu - svārku garumu, papēža augstumu, dekoltē dziļumu. Vienlaikus no Petravičas vārdiem kļūst skaidrs, ka viņa nekad nenodos savu tieksmi būt skaistai visur.

Tātad Labklājības ministrijas vadītāja turpinās publicēt spilgtas fotogrāfijas skaistajos tērpos, kaut peldkostīmus tagad piesegs ar elegantiem pareo.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Another fantastic day.

Публикация от Ramona Petravica (@ramonapetravica)

Ziņu lente
0