"Briesmoni redzēt nav gadījies". Depardjē pastāstīja par Putinu

© SputnikАктер Жерар Депардье
Актер Жерар Депардье - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Depardjē atzīmē, ka dažreiz tiekas ar Krievijas līderi un "viņi daudz smejas", bet "nav tā, ka viņi satiekas ik pēc trim vai četriem mēnešiem".

RĪGA, 5. septembris – Sputnik. Slavenais aktieris Žerārs Depardjē, uzstājoties franču kanāla Canal+ pārraidē, paziņoja, ka nav vēlies satikties ar Francijas prezidentu Emanuelu Makronu, bet vairākkārt tikās ar Krievijas līderi Vladimiru Putinu, vēsta RIA Novosti.

"(Francijas prezidentu Emanuelu Makronu - red.piez.) es nekad neesmu saticis. Viņš man zvanīja divas trīs reizes... bet es teicu: "Nē, man nav vēlmes" (satikties - red. piez.). Tā nav mana pasaule... Francijā es nebalsoju, es balsoju Krievijā, Krievijas vēstniecībā," teica aktieris.

Актёр Иван Охлобыстин - Sputnik Latvija
Ukraina pieprasa Lielbritānijai neizsniegt vīzu Krievijas aktierim

Viņš atzīmēja, ka "ne pārāk labi pazīst Krieviju". "Es dievinu krievus, mīlu viņu literatūru, mūziku, kultūru. Bet tajā pašā laikā es zinu, ka tā ir sarežģīta valsts," piebilda Depardjē.

Pēc mākslinieka vārdiem, reiz viņam "piezvanīja (Krievijas Federācijas prezidents Vladimirs - red.piez.) Putins un teica: "Žerār, brauc". "Viņš atsūtīja pēc manis lidmašīnu... Viņš iedeva man pasi," - aktieris turpināja. 2013. gada 1. janvārī Krievijas prezidents Vladimirs Putins parakstīja rīkojumu par Krievijas pilsonības piešķiršanu Depardjē.

Depardjē norāda, ka dažreiz tiekas ar Krievijas līderi un "viņi kopā daudz smejas", bet "nav tā, ka viņi satiekas ik pēc trim vai četriem mēnešiem". "Es zinu, ka žurnālisti domā, ka viņš ir briesmonis, bet man briesmoni redzēt nav gadījies. Krievu tauta ir ļoti laimīga. Nu labi, tā nevar teikt, bet tur, kur es biju... Protams, ir kādas lietas, kas nav pieļaujamas. — Bet es neko tādu neesmu redzējis," — mākslinieks atzinās.

Ziņu lente
0