Latvijā diennakts laikā nav atklāti jauni Covid-19 gadījumi

© Sputnik / Евгений Одиноков / Pāriet pie mediju bankasПроведение анализа на коронавирус
Проведение анализа на коронавирус - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kopumā pandēmijas laikā Latvijā ir atklāti 1192 ar koronavīrusu inficētie, 1022 izveseļojās, 31 cilvēks nomira.

RĪGA, 20. jūlijs – Sputnik. Aizritējušajā diennaktī Latvijā ir veikti 1297 koronavīrusa testi, jauni inficēšanās gadījumi atklāti netika, paziņoja Slimību profilakses un kontroles centrs.

Kopumā pandēmijas laikā valstī ir veikti 182 225 Covid-19 izmeklējumi, atklāti 1192 inficētie, no kuriem 1022 izveseļojās, bet 31 cilvēks nomira.

Aizritējušajā diennaktī slimnīcā nav nogādāts neviens ar Covid-19 inficētais. Stacionāros turpina ārstēties trīs pacienti: visiem ir vidēji smaga slimības gaita. Kopumā no slimnīcām pēc ārstēšanās no Covid-19 izrakstīti 187 pacienti.

Iepriekš veselības ministre Ilze Viņķele paziņoja, ka Latvija salīdzinoši veiksmīgi cīnās ar koronavīrusa izplatību, saglabātie ierobežojumi ir ļoti mīksti. Pēc viņas teiktā, ievērojot šo ierobežojumus un pienācīgas to kontroles gadījumā jauni pasākumi nebūs nepieciešami.  Stingrāku ierobežojumu ieviešana ir iespējama tikai epidemioloģiskās situācijas pasliktināšanās gadījumā.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē ir atklāti jau vairāk nekā 14,6 miljoni inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 609 tūkstoši cilvēku ir miruši un vairāk nekā 8,7 miljoni izveseļojās.

Ziņu lente
0