Latvijas futbola klubos reģistrēti četri inficēšanās gadījumi ar Covid-19

© Sputnik / Sergey MelkonovФутбольный мяч от президента Федерации футбола Латвии Каспарса Горкшса с надписью - Футбол вернулся домой!
Футбольный мяч от президента Федерации футбола Латвии Каспарса Горкшса с надписью - Футбол вернулся домой! - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresa, pēc kura tika atklāti divi ar Covid-19 inficētie, tagad parādījušās ziņas par četriem koronavīrusa saslimšanas gadījumiem Latvijas klubos.

RĪGA, 12. jūlijs – Sputnik. Covid-19 testēšana pašlaik centralizēti tiek veikta visos virslīgas klubos un pašlaik tās rezultāti ir šādi: futbolistu vidū inficētie pagaidām nav atklāti, savukārt vadošā un apkalpojošā personāla vidū tādi cilvēki ir, vēsta Futbola federācijas mājaslapa.

Спорт - Sputnik Latvija
Latvijā notika vēsturisks skrējiens Rīga – Valmiera

Trīs gadījumi reģistrēti Jūrmalas "Spartakā", viens – klubā "Valmiera" (viceprezidentam Uldim Pūcītim). Skaidrs, ka divi "Spartaka" darbinieki inficējās no LFF valdes locekļa amata kandidāta Guntara Indriksona, kurš uzreiz pēc kongresa (3. jūlijā) devās ar Jūrmalas komandas vadību uz kalendāro Latvijas čempionāta maču Valmierā. Arī Pūcītim bija tiešs kontakts ar Indriksonu.

Starp citu, piektdien noskaidrojās, ka izņemot Indriksonu pozitīvs Covid-19 tests fiksēts vēl vienam LFF kongresa dalībniekam. Viņa vārds netiek saukts.

Ziņu lente
0