"Jūs esiet Latvijas lepnums!": Latvijas armija svin 101. dibināšanas gadadienu

© AFP 2023 / DIMITAR DILKOFFОфицер латвийской армии проверяет форму своих солдат
Офицер латвийской армии проверяет форму своих солдат - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas Aizsardzības ministrija uzsākusi akciju "Pasveicini karavīru!" par godu Latvijas armijas dzimšanas dienai.

RĪGA, 11. jūlijs – Sputnik. Latvijas armija 10. jūlijā svin 101. gadadienu. Par godu armijas dzimšanas dienai Latvijas Aizsardzības ministrija aicina visus piedalīties akcijā "Pasveicini karavīru!" ar tēmturi #pasveicinikaravīru.

"Ja Tavs radinieks, draugs, kaimiņš vai cits pazīstams cilvēks ir Latvijas armija karavīrs vai zemessargs, iepriecini viņu armijas dzimšanas dienā ar sirsnīgu sveicienu! Tie var būt labi vārdi īsziņā, telefona zvans, sociālā tīkla profilā ievietots sveiciens, sen neredzēta cilvēka apciemojums vai jebkurš cits patīkams pārsteigums pēc Tavas izvēles," piedāvā Aizsardzības ministrijas Facebook lapā.

Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš uzrakstīja Twitter vietnē apsveikumu karavīriem, zemessargiem un jūrniekiem, atzīmējot, ka ir ļoti gandarīts ar viņu profesionālo ieguldījumu Latvijas armijas kaujas iespēju stiprināšanā.

​Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks savā mikroblogā bija ļoti īss savos apsveikumos.

"Sirsnīgi sveicu Latvijas Armiju dzimšanas dienā! Jūs esiet mūsu Latvijas lepnums!" uzrakstīja viņš.

​Uz aicinājumu apsveikt Latvijas armiju jau ir atsaukusies Lietuvas ĀM. Twitter vietnē diplomāti uzrakstīja: "Brāļi Lietuvā sveic Latvijas armiju 101. gadadienā!" Šo publikāciju brāļi no Lietuvas dāsni papildināja ar karogiem un tēmturi #WeAreNATO.

​Arī Ziemeļatlantijas alianse nepalika malā stāvam.

"10. jūlijā Latvijas armija atzīmē 101 gadu. Turpinot labo tradīciju akcijas "Pasveicini karavīru!" rīkošanā, piedāvājam visiem uzrakstīt siltus vārdus, kas būs veltīti Nacionālo bruņoto spēku dienošajiem," uzrakstīja Latvijā izvietoto alianses spēku Twitter mikroblogā.

Ziņu lente
0