Bēdīgā stāvoklī: Latvijas satiksmes ministrs apmeklēja pasažieru vilcienu depo

© Sputnik / Sergey MelkonovМинистр сообщения Латвийской Республики Талис Линкайтс
Министр сообщения Латвийской Республики Талис Линкайтс - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas satiksmes ministrs Tālis Linkaits apmeklēja pasažieru vilcienu depo un izbrauca ar elektrovilcienu: par savu ekskursiju viņš atskaitījās Twitter vietnē.

RĪGA, 10. jūlijs – Sputnik. Latvijas satiksmes ministrs Tālis Linkaits ceturtdien, 9. jūlijā, apmeklēja "Pasažieru vilciena" depo un vilcienu remonta centru, kā arī izbrauca ar elektrovilcienu.

Šogad 15. jūlijā depo un remonta centram aprit 70 gadi.

"Pasažieru vilciens" Twitter lapā norādīts, ka Linkaits apskatīja depo un vilcienu remonta centru un nonāca pie secinājuma, ka tiem ir nepieciešams remonts, jo tas viss tas ir bēdīgā stāvoklī. Turklāt ministrs apskatīja vilcienu, kurš 4. aprīlī cieta avārijā Aizputes novadā uz Liepājas šosejas.

Toreiz ziņots, ka vilcienā ietriecās kravas mašīna un pēdējais vagons noskrēja no sliedēm.

Ministrs savā Twitter lapā arī padalījās ar vilciena apskates rezultātiem, uzrakstot, ka atjaunot to neizdosies un vesels sastāvs tagad ir izsists no ierindas šī vārda tiešajā nozīmē.

Tāpat ministrs pastāstīja, ka "Pasažieru vilciens" izmantos jaunus biļešu kontroles un pārdošanas aparātus. Un publicēja šī aparāta fotogrāfiju sociālajā tīklā.

Viņš neaizmirsa publicēt arī fotogrāfiju, kurā pats ir iemūžināts elektrovilciena sēdvietā savas biļetes uzrādīšanas brīdī konduktoram.

Šajā fotogrāfijā konduktors izmanto vēl vecā parauga biļešu kontroles ierīci, atzīmēja Linkaits.

Ziņu lente
0