Madonas slimnīcas bērnu ārsts inficējies ar Covid-19

© Sputnik / Евгений Одиноков / Pāriet pie mediju bankasПроведение анализа на коронавирус
Проведение анализа на коронавирус - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Madonas slimnīca tuvāko divu nedēļu laikā nespēs nodrošināt pediatrisko palīdzību sakarā ar to, ka vienam no darbiniekiem ir atklāts Covid-19.

RĪGA, 3. jūlijs – Sputnik. Madonas slimnīcas bērnu slimību dežūrpersonāla darbiniekam ir atklāta inficēšanās ar Covid-19, tiek ziņots slimnīcas mājaslapā.

Slimību profilakses un kontroles centrs 2. jūlijā paziņoja, ka Latvijā diennakts laikā ir atklāts viens jauns inficēšanās gadījums. Vēlāk kļuva zināms, ka runa ir par ārstu no Madonas.

Covid-19 testi ir veikti 40 personām – 24 slimnīcas darbiniekiem un 16 pacientiem. Visi 2. jūlijā saņemtie rezultāti bijuši negatīvi. Trīs slimnīcas darbinieki nosūtīti 14 dienu pašizolācijā.

В Казани запустили проект по разработке вакцины от коронавируса - Sputnik Latvija
Latvijā nav jaunu Covid-19 gadījumu, slimnīcās turpina ārstēties četri pacienti

Sakarā ar ierobežojumiem bērnu slimību ārstēšanas speciālistiem no 1. jūlija slimnīca divu nedēļu garumā nevarēs nodrošināt pediatrisko palīdzību. Par to ir informēts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, kurš nogādās pacientus citās ārstēšanās iestādēs.

Madonas slimnīcas direktors Artis Stuburs  paziņoja telekanālam ReTV, ka dežūrārsts neatradās darbavietā būdams slims: slimība viņam parādījās divas dienas pēc dežūras, 30. jūnijā.

Iepriekš Covid-19 tika atklāts vienam no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pacientiem.

Ziņu lente
0