Kompānija airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz Londonu

© www.liepaja.lvСамолет Airbus A220-300 авиакомпании airBaltic
Самолет Airbus A220-300 авиакомпании airBaltic - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas Latvijas lidsabiedrība atjaunos tiešos reisus uz Lielbritānijas galvaspilsētu; pirmais lidojums ir ieplānots jau šodien.

RĪGA, 1. jūlijs – Sputnik. Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic no trešdienas, 1. jūlija, atjauno tiešos reisus no Rīgas uz Londonu, savukārt no 4. jūlija – no Tallinas uz Londonu, raksta jauns.lv.

Kompānijas izpilddirektors Martins Gauss pastāstīja, ka šobrīd galvenā airBaltic prioritāte ir pasažieru drošība un veselība, tieši tādēļ kompānija ieviesusi striktus drošības pasākumus.

Пассажиры в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Krievija neiekļuva valstu sarakstā, ar kurām ES atjauno satiksmi

"Visiem pasažieriem airBaltic lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes," atzīmēja Gauss.

Turklāt airBaltic cieši sadarbojas ar atbildīgajām iestādēm un seko līdzi to rekomendācijām.

Kompānijas airBaltic izpilddirektors atgādināja, ka pirms izlidošanas uz vienu vai otru valsti pasažieriem ir jāpārbauda iebraukšanas nosacījumi un lidostās ieviestie ierobežojumi. Viņš uzsvēra, ka dažkārt noteikumi var mainīties, tādēļ svarīgi ir sekot līdzi aktuālākajai informācijai.

Atgādināsim, ka no 28. jūnija lidojumus no Rīgas ir atjaunojis lielākais pārvadātājs Eiropā Ryanair. Pirmais lidojums tika veikts no Rīgas uz Austrijas galvaspilsētu Vīni. Drīzumā Ryanair atjaunos lidojumus arī uz Londonu, Berlīni, Dublinu, Milānu, Briseli, Mančestru, Edinburgu, Istmidlendsu un Pafu.

Ziņu lente
0