Kāpēc jūs esat tik nabadzīgi? Vīrietis braucis uz "skaisto Latviju", bet nokļuvis reālajā

© Sputnik / Ilya Pitalev / Pāriet pie mediju bankasАкция по выдаче питания лицам без определенного места жительства. Архивное фото
Акция по выдаче питания лицам без определенного места жительства. Архивное фото - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vīrietis ieradies Latvijā paciemoties un sarunā radio Baltkom ēterā saplosīja lupatlēveros priekšstatus par dzīves līmeni valstī.

RĪGA, 21. jūnijs — Sputnik. Radiostacijai Baltkom piezvanīja kāds vīrietis, ko cilvēku dzīves līmenis Latvijā, acīmredzot, tā pārsteidzis, ka viņš nolēmis savus iespaidus atklāt apkārtējiem.

Покупки в магазине - Sputnik Latvija
Nabagie maksā vairāk: kāpēc pārtika Latvijā ir tik dārga

Radioklausītājs stādījās priekšā kā Valeiko un pastāstīja, ka ieradies "skaistajā Latvijā" ciemos pie sievietes. Sievietes viņam nav likušas vilties, tomēr pati Latvija patiesībā nemaz nav izrādījusies tik skaista, ņemot vērā cilvēku dzīves apstākļus valstī.

"Jūs tik slikti dzīvojat!" Latvijas iedzīvotājiem "atvēra acis" radioklausītājs.

Pēc viņa pārliecības, cilvēkiem Latvijā ir jādzīvo labi, jo līdzās taču ir tādi atdarināšanas cienīgi piemēri, kā Zviedrija un Norvēģija.

Valeiko pievērsa uzmanību arī Latvijas premjerministra Krišjāņa Kariņa noskaņojumam – viņš atzīmēja, ka politiķis pastāvīgi smaida, un ieteica sūtīt viņu "uz Tvaiku" (acīmredzot, run air par pksihoneiroloģisko dispanseru).

Jāpiebilst, ka radio Baltkom ēterā programmas "Vakara interaktīvs" diskusijas tēma bija etniskā diskriminācija.

Ziņu lente
0