Diennakts laikā ar Covid-19 Latvijā ir saslimuši tikai divi cilvēki

© AP Photo / Sakchai LalitПосетитель в ресторане торгового центра в Бангкоке, Таиланд
Посетитель в ресторане торгового центра в Бангкоке, Таиланд - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēdējās diennakts laikā slimnīcā ar Covid-19 nonākuši divi pacienti, slimība atklāta vēl diviem cilvēkiem.

RĪGA, 25. maijs – Sputnik. Aizritējušajā diennaktī Latvijā ir atklāti divi jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Diennakts laikā ir veikts 721 tests.

Pēdējās diennakts laikā slimnīcā ar Covid-19 nonākuši divi pacienti. Kopā stacionāros ārstējas 27 pacienti: 25 no viņiem ir vidēji smags stāvoklis, diviem pacientiem ir smaga slimības gaita. No stacionāra izrakstīti 139 pacienti.

Kopumā valstī infekcija tika diagnosticēta 1049 cilvēkiem, izārstējušies 712 cilvēki, miruši 22. Saskaņā ar SPKC datiem, visi mirušie bija vecāki par 50 gadiem, 77% no tiem bija vīrieši. Taču visvairāk saslimušo ir vecuma grupās no 30 līdz 39 gadiem un no 40 līdz 49 gadiem.

Visvairāk inficēto ir Rīgā, savukārt pēc inficēto skaita uz vienu iedzīvotāju līderpozīcija pieder Priekuļu novadam.

Pateicoties tam, ka cilvēki ievēro noteiktos ierobežojumus, jau gandrīz divas nedēļas turpina kristies atsevišķu Covid-19 saslimšanas gadījumu skaits, iepriekš paziņoja Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs.

Speciālisti cer, ka atsevišķu gadījumu skaits turpinās kristies arī turpmāk, jo Covid-19 pašlaik nav stipri izplatīts sabiedrībā.

Ziņu lente
0