Grieķija piesaistīs tūristus ar cenu samazināšanu

© Sputnik / Алексей Даничев / Pāriet pie mediju bankasЗарубежные страны. Греция. Остров Корфу
Зарубежные страны. Греция. Остров Корфу - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tūrisma sezona valstī tiks atvērta 15. jūnijā, šajā dienā sāks strādāt sezonālās viesnīcas; savukārt no 1. jūlija tiek gaidīta atpūtnieku ieceļošana no ārzemēm.

RĪGA, 24. maijs – Sputnik. Grieķija piesaistīs tūristus ar samazinātām cenām, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz The Sun.

Iekšējā un ārējā tūrisma stimulēšanas nolūkos valdība pieņēmusi lēmumu samazināt cenas daudzām precēm un pakalpojumiem, kas ir pieprasīti tūristu vidū. Tie ir lidojumi starp salām, prāmju satiksme un autobusu reisi, izklaides parku biļetes, jūras izbraucienu biļetes.

Международная выставка туриндустрии Balttour 2019 - Sputnik Latvija
Tūrisma operatoru asociācijas vadītāja: ceļojumi vairs nebūs tādi, kādi tie bija

Vēl viens piedāvājums – atlaides tūristu sabiedriskajai ēdināšanai, kafijai un bezalkoholiskajiem dzērieniem. Šādiem uzņēmumiem varasiestādes samazinājušas nodokļa likmi no 24% līdz 13%.

Tūrisma sezona valstī tiks atvērta 15. jūnijā, šajā dienā sāks strādāt sezonālās viesnīcas. Savukārt no 1. jūlija tiek gaidīta atpūtnieku ieceļošana no ārzemēm, paziņoja premjerministrs Kiriakoss Micotakiss.

Vietējie mediji ar atsauci uz saviem informācijas avotiem raksta, ka pirmie valstī tiks ielaisti atpūtnieki no Austrālija, Kipras, Izraēlas, Ķīnas, Japānas, Dānijas, Austrijas un kaimiņu Balkānu valstīm. Viņiem nenāksies sēdēt karantīnā, pietiks ar koronavīrusa testa nodošanu.

Ziņu lente
0