Tūristi pastāstīja, kādas negaidītas lietas nopirkuši atrodoties pašizolācijā

© Sputnik / Anar MustafayevКредитные карты на компьютерной клавиатуре
Кредитные карты на компьютерной клавиатуре - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tūristi atbildēja uz jautājumu: "Ko dīvainu (no tā, ko neplānojāt) jūs esat nopirkuši karantīnas laikā?"

RĪGA, 18. maijs – Sputnik. Ceļojumu serviss noskaidroja saviem lietotājiem, kādus spontānus pirkumus viņi visbiežāk ir veikuši pašizolācijas laikā, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz ceļojumu servisu Tutu.ru.

Kopumā pētījumā piedalījās 2000 cilvēku. Aptauja norisinājās servisa mājaslapā un tā grupā sociālajos tīklos. Tūristi atbildēja uz jautājumu: "Ko dīvainu (no tā, ko neplānojāt) jūs esat nopirkuši karantīnas laikā?"

Деревянная Природная тропа вдоль речки Педеле в Валке уже нуждается в ремонте - Sputnik Latvija
Latvijā atvēra dabas takas un skatu laukumus

Tiesa, 63% respondentu atbildēja, ka neko īpašu neesot iegādājušies. To cilvēku vidū, kas tomēr iztērēja naudu negaidītiem pirkumiem, 27% aptaujāto atzinās, ka izveidojuši "produktu un medikamentu krājumus nebaltai dienai" un nopirka "ieroci". 12% iegādājās komplektus radošām nodarbēm, savukārt 9% – mēbeles un tehniku biroja iekārtošanai mājās. Vēl 8% iztērēja naudu gaisa tīrītājiem un mitrinātājiem. 7% nopirka vai noīrēja vasarnīcu, savukārt 6% nopirka suni (dažviet Krievijā tā bija vienīgā iespēja atrasties ārā).

Savukārt 4% respondentu par negaidītu pirkumu nosauca pidžamu.

Arī sociālajos tīklos tūristi stāstīja par saviem dīvainajiem pirkumiem. Piemēram, produktu vidū bija "imunitātes komplekts: Altaja zāļu balzams, tēja ar ingveru un čiekuru ievārījums". Vēl bija "pieneņu ievārījums" un "15 kilogrami saldējuma".

"Kaste saldētu smiltsērkšķu. Pārējos pirkumus spēju izskaidrot sev – putekļsūcējs, hanteles, stienis, āmurs, miljons mitro salvešu. Taču smiltsērkšķi ir neizskaidrojami," padalījās kāds respondents.

Bija arī šāds atbilžu variants: "Elektrisko vafeļu pannu, bet gribētos fotoaparātu".

Tāpat lietotāji pastāstīja, ka pašiem negaidīti nopirkuši "mazdārziņu" vai "vistas un maisu kombinētās lopbarības".

Ziņu lente
0