Latvijā ar Covid-19 inficēto skaits pārsniedzis tūkstoti cilvēku

© Sputnik / Alexander Kryazhev / Pāriet pie mediju bankasЦентр крови
Центр крови - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Diennakts laikā Latvijā atklāti 11 jauni koronavīrusa inficēšanās gadījumi: visā epidēmijas laikā valstī atklāti 1008 Covid-19 gadījumi.

RĪGA, 17. maijs – Sputnik. Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) ziņo, ka aizritējušajā diennaktī Latvijā tika veikti 1028 koronavīrusa testi.

Atklāti 11 jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi.

​Kopumā epidēmijas laikā Latvijā tika veikti 88 405 koronavīrusa testi, 662 cilvēki ar Covid-19 diagnozi izveseļojās, 128 pacienti tika izrakstīti no slimnīcām, 19 pacienti nomira.

Sestdien slimnīcā nokļuva viens pacients ar koronavīrusu. Slimnīcās ārstējās 24 pacienti ar šo diagnozi. Trīs pacientiem ir smaga slimības gaita.

​Atgādināsim, ka 16. maijā SPKC paziņoja par 27 jauniem Covid-19 inficēšanās gadījumiem. No tiem lielākā daļa tika konstatēta Sociālās aprūpes centrā "Mārsnēni" Priekuļu novadā. Tur Covid-19 tika atklāts 4 darbiniekiem un 17 iemītniekiem.

Centra "Mārsnēni" vadītāja Evija Jēkabsone stāstīja, ka neraugoties uz to, ka situācija izskatās briesmīgi, ja spriež pēc inficēto skaita, patiesībā viņi visi jūtas labi, un saslimšana pagaidām norit bez jebkādiem simptomiem.

Sociālās aprūpes centrs "Mārsnēni" tika slēgts uz karantīnu.

Ziņu lente
0