"Lido" tīkla īpašnieks: latviešiem un krieviem ir jāapvienojas, lai uzvarētu Covid-19

© Sputnik / Sergey MelkonovВладелец сети ресторанов Lido Гунарс Кирсонс
Владелец сети ресторанов Lido Гунарс Кирсонс - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc "Lido" restorānu tīkla īpašnieka Gunāra Ķirsona domām, lai uzvarētu koronavīrusu, ir jāievēro ne vien visi individuālās aizsardzības pasākumi, bet arī uzmanīgāk jāizturas vienam pret otru.

RĪGA, 14. maijs – Sputnik. Cīņā ar koronavīrusa pandēmiju ir jāparedz visas nianses, tādēļ svarīgu lomu var spēlēt katrs sīkums, intervijā radio Baltkom pateica uzņēmējs, "Lido" restorānu tīkla īpašnieks Gunārs Ķirsons.

Tiek ziņots, ka līdz mēneša beigām plānots atvērt visas tīkla iestādes, taču restorānos ieviesīs stingru apmeklētāju ķermeņa temperatūras kontroli, kā arī dezinficēs apavus un krēslus, kurus klienti aiztiek ar rokām.

В Латвийском центре инфектологии развернута мобильная лаборатория для сдачи анализов на коронавирус - Sputnik Latvija
Ārkārtējās situācijas režīms Latvijā ir pagarināts līdz 9. jūnijam

Pēc uzņēmēja sacītā, šobrīd visiem Latvijas iedzīvotājiem ir jāapvienojas ar mērķi pārvarēt epidēmiju un krīzi.

"Šajā karā nav sīkumu – ja būs rūpīga pieeja, tad mēs uzvarēsim. Pašlaik daudz runā par sejas maskām un tml. Taču ieklausīsimies un pieņemsim to, ko mums iesaka. Kāds nevar nopirkt sejas masku, ārsti ne vienmēr var saņemt karstu ēdienu – būsim pretimnākoši! Un bieži šobrīd runā par latviešiem, krieviem… Bet, kad barikādēs stāvējām, nebija nekādu krievu un latviešu, bija viens vesels, visi vēlējās kļūt par kapitālistisku valsti. Tad arī tagad kļūsim kopā par to valsti, kura atbrīvosies no vīrusa. Visi kopā! Un ieklausīsimies vairāk viens otrā," aicināja Ķirsons.

Atgādināsim, ka pēc vakardienas datiem no Covid-19 Latvijā nomira vēl viens pacients vecumā no 85 līdz 90 gadiem, paziņoja Slimību profilakses un kontroles centrs. Kopā pandēmijas laikā valstī no koronavīrusa miruši 19 cilvēki.

Ziņu lente
0