Kaimiņš neliekas mierā: Twitter lasītāji neizpratnē par deputāta uzvedību

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc deputāta Artusa Kaimiņa nesenajiem piedzīvojumiem: dažu pēdējo mēnešu laikā viņš divas reizes pabijis slimnīcā – pēc traumas ugunsgrēkā 2019.gada decembrī, vēlāk ar Covid-19 infekciju, politiķis joprojām pārsteidz ar savu uzvedību.

RĪGA, 10. maijs — Sputnik. Divu Saeimas deputātu – partiju KPV LV pametušā Artusa Kaimiņa un "Jaunās konservatīvās partijas" biedra Jura Juraša – saruna pievērsusi Twitter lasītāju uzmanību. Ieraksts publicēts tīklā un kadri tūlīt ieinteresēja skatītājus.

​Video ieraksta fragmentā, kas ieguvis nosaukumu "Saeimas sarunas", redzams, kā sarunas laikā Kaimiņš nervozi groza abas plaukstas ap elektrisko galda lampu.

Viens no sociālā tīkla apmeklētājiem lauza galvu, vai patiešām Kaimiņš, kurš nesen guva nopietnus apdegumus ugunsgrēkā un pārcieta koronavīrusu, pie tam apdraudot visu Saeimu, nekādi nevar beigt izaicināt likteni un grib piedevām saņemt elektriskās strāvas triecienu.

​"Viņš vēl pie visām dzīves traumām un nelaimēm mēģina pievienot arī elektrotraumu?" brīnījās Kristaps.

Cits lasītājs tikpat ironiski apjautājās, vai tik tās neesot Covid-19 sekas – ja nu pēkšņi vīruss ietekmē smadzenes.

​"Varbūt "nemanāmi" pārbauda, vai nav kāda noklausīšanās ierīce lampā gadījusies, tīri tā aiz pieraduma?" raksta apmeklētājs ar lietotājvārdu EdgarSk.

​Malā nepalika arī pats Kaimiņš. Viņš pajokoja, ka gatavojas kārtot motocikla vadītāja eksāmenu.

"Gatavojoties A1 kategorijai," viņs uzrakstīja, publicējot pārrunu ierakstu.

Ziņu lente
0