Eksperts: pēc pandēmijas cilvēki baidīsies plānot ceļojumus iepriekš

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Pāriet pie mediju bankasБунгало
Бунгало - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pasaule strauji mainās: lietas, kas vakar šķita ikdienišķas, šodien tiek uztvertas citādi, un nākotnēõ kardināli mainīsies arī ceļojumu kultūra, ir pārliecināts Latvijas Civilās aviācijas aģentūras vadītājs Māris Gorodcovs.

RĪGA, 10. maijs — Sputnik. Latvijas Civilās aviācijas aģentūras vadītājs Māris Gorodcovs ir pārliecināts, ka pēc pandēmijas beigām un pasažieru pārvadājumu ierobežojumu atcelšanas cilvēki retāk plānos ceļojumus iepriekš un iegādāsies biļetes nākotnei, raksta Press.lv.

Eksperts atgādināja, ka šāda tendence bija manāma jau pirms krīzes, taču tuvākajā laikā tā vēl pastiprināsies. Viņš uzsvēra, ka agrāk zemas cenas aviokompānijas piedāvāja biļetes par pievilcīgām cenām periodā īsi pirms reisa.

Boeing 777  - Sputnik Latvija
Lietuvā atsāksies reisi no Viļņas uz Rīgu un Frankfurti

Iepriekš vēstīts, ka Latvijas, Lietuvas un Igaunijas premjerministri vienojās par Baltijas valstu iekšējo robežu atvēršanu no 15.maija.

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits uzsvēra, ka pārvadājumiem, protams, būs ieviesti ierobežojumi, jo koronavīrusa pandēmija Eiropā nav beigusies.

Viņš pauda nožēlu par to, ka pagaidām nav izstrādātas vienotas normas drošiem aviopārvadājumiem ES. Tāpēc katra aviokompānija nospraudusi savus ierobežojumus, piemēram, airBaltic plāno izdalīt pasažieriem maskas.

Ziņots, ka airBaltic vietnē jau pieejamas biļetes vairāk nekā uz 10 pieprasītākajiem maršrutiem, tostarp – uz Maskavu, Londonu un Parīzi.

Ziņu lente
0