Akcijas "Nemirstīgais pulks" popularitāte pieaug: saņemti vairāk nekā 600 tūkst. anketu

© Sputnik / Sergey MelkonovАкция "Бессмертный полк" в Риге, 9 мая 2019
Акция Бессмертный полк в Риге, 9 мая 2019 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tikai nedēļas laikā dalībai interneta akcijā "Nemirstīgais pulks" iesniegti vairāk nekā 600 tūkstoši anketu. Piedalīties var visi – arī tie, kam nav saglabājušās veterānu fotogrāfijas.

RĪGA, 5. maijs — Sputnik. Akcija "Nemirstīgais pulks", kas šogad koronavīrusa infekcijas izplatības draudu dēļ notiks tiešsaistes formātā, kļūst aizvien populārāka, vēsta RIA Novosti.

Organizatori stāsta, ka no dalībnieku reģistrācijas sākuma brīža (pagājusi tikai nedēļa) anketas iesnieguši vairāk nekā 600 tūkstoši cilvēku. Ar katru dienu interesentu skaits pieaug.

Pieteikumus dalībai var iesniegt tīmekļa vietnēs 2020.polkrf.ruok.ru/app/immortal-regimentvk.com/polk_apphttps://sber9may.ru/.

Акция Бессмертный полк в Риге, 9 мая 2019 - Sputnik Latvija
"Uzvarēsim šo vīrusu, kā fašisma mēri": "Nemirstīgais pulks" notiks 170 pasaules valstīs

Tagad par saviem Lielā Tēvijas kara veterāniem varēs pastāstīt pat ģimenes, kam nav saglabājušās varoņu fotogrāfijas. Anketa neprasa aizpildīt šo laukumu.

Nav jānorāda arī radniecība ar veterānu un viņa dzimšanas un nāves datumi – arī šie laukumi nav obligāti.

Akcijas dalībnieki var publicēt sociālajos tīklos fotogrāfiju un informāciju par veterāniem ar tēmturiem #Бессмертныйполк2020, #Бессмертныйполконлайн, #ДеньПобедыдома, #9маявсети, #9маЯпомню.

"Nemirstīgā pulka" virtuālais gājiens notiks 9. maijā.

Atgādināsim, ka Krievijas vēstniecība Latvijā iniciējusi akciju "Ar Uzvaru sirdīs!".

Diplomātiskā pārstāvniecība ierosina ierakstīt īsu video ar Georga lentīti un publicēt to ar tēmturi #с_Победой_в_сердцах. Pēc zibakcijas, 2020. gada maija beigās visas publikācijas tiks samontētas vienā ierakstā un publicētas vēstniecības kanālā YouTube.

Vēstniecība aicina ierakstīt un publicēt ierakstu ar tēmturi #с_Победой_в_сердцах, paliekot mājās, un nodot stafeti citiem interneta lietotājiem.

Ziņu lente
0