Policija izmeklēs sievietes gadījumu, kura piemānīja Dobeles ārstus

© Sputnik / Vitaliy Ankov / Pāriet pie mediju bankasРабота детской поликлиники
Работа детской поликлиники - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valsts policija saņēmusi iesniegumu no Dobeles slimnīcas par informācijas nesniegšanu saistībā ar ģimenes uzturēšanos ārzemēs.

RĪGA, 7. aprīlis – Sputnik. Valsts policija iesākusi administratīvo izmeklēšanu saistībā ar Dobeles slimnīcas bērnu nodaļas piespiedu slēgšanu, raksta Mixnews.lv.

Valsts policijas Zemgales reģionālās pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa pastāstīja, ka policija ir saņēmusi iesniegumu no Dobeles slimnīcas par informācijas nesniegšanu saistībā ar ģimenes uzturēšanos ārzemēs, uz kura pamata arī tika iesākta lietas izmeklēšana. Tagad policija noskaidros notikušā apstākļus.

Полиция Латвии - Sputnik Latvija
Policija šokā: iedzīvotāji spļauj virsū policistiem un saka, ka slimo ar koronavīrusu

Aprīļa sākumā bērns nokļuva slimnīcā ar saaukstēšanās simptomiem. Slimnīcas valdes priekšsēdētājs Juris Bogužs paziņoja, ka māte maldinājusi par bērna saslimšanas apstākļiem gan ātrās palīdzības darbiniekus, gan slimnīcas ārstus. Covid-19 tests bērnam izrādījies pozitīvs gan bērnam, gan viņa mātei.

Pēc notikušā slimnīcas pediatrs atrodas pašizolācijā, nodaļas telpas tika dezinficētas, jauni pacienti netiek pieņemti. Pediatra nav arī slimnīcas uzņemšanas nodaļā.

PVO vēsta, ka medicīnas darbinieki atrodas cīņas ar pandēmiju priekšplānā un tādēļ tiek pakļauti paaugstinātam riskam inficēties ar Covid-19 ierosinātāju.

Ziņu lente
0