Krievija ierobežos aviosatiksmi ar visām valstīm

© Sputnik / Maksim Blinov / Pāriet pie mediju bankasСамолет Airbus A320 авиакомпании "Аэрофлот" заходит на посадку в международном аэропорту "Шереметьево", 2014 год
Самолет Airbus A320 авиакомпании Аэрофлот заходит на посадку в международном аэропорту Шереметьево, 2014 год - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izņēmums tiks pieļauts tikai reisiem no Maskavas uz citu valstu galvaspilsētām, kā arī čarterreisiem Krievijas pilsoņu izvešanai.

RĪGA, 23. marts - Sputnik. Krievija apturēs aviācijas satiksmi ar visām valstīm, ņemot vērā koronavīrusa pandēmiju, vēsta Sputnik Lietuva atsaucoties uz "Rosaviacija".

Minētais režīms tiek ieviests no 23.marta. Izņēmums tiks pieļauts tikai reisiem no Maskavas uz citu valstu galvaspilsētām, kā arī čarterreisiem Krievijas pilsoņu izvešanai.

Мартин Гаусс, председатель правления национального авиаперевозчика airBaltic на выставке Balttour 2019 - Sputnik Latvija
Ja lidmašīnas nelido: airBaltic turpinās samazināt darbinieku skaitu

Jaunākie dati liecina, ka Krievijā reģistrēti 367 ar COVID-19 inficēti cilvēki, 16 pacienti ir atveseļojušies, vairāk nekā 52 tūkstoši tiek novēroti. No Ķīnas izplatījies koronavīruss skāris vairāk nekā 160 valstis visā pasaulē.

Saskaņā ar Džona Hopkinsa universitātes datiem, 317 tūkstoši cilvēku inficējušies, 13 642 gājuši bojā. Lielākais COVID-19 upuru skaits reģistrēts Itālijā, kur miruši jau gandrīz 5 tūkstoši cilvēku, tai seko Ķīna un Spānija. 

Ziņu lente
0