Ugunsgrēks Rīgā: sieviete aizliedza sevi glābt

© Sputnik / Sergey MelkonovПожар на Бривибас гатве в Риге
Пожар на Бривибас гатве в Риге  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tā kā sieviete atteicās brīvprātīgi pamest degošu dzīvokli, ugunsdzēsējiem nācās izsaukt policiju.

RĪGA, 19. marts – Sputnik. Ar neparastu situāciju pirms dažām dienām saskārās Rīgas ugunsdzēsēji. Viņi steidzās uz Maskavas forštati, lai glābtu cilvēkus no ugunsgrēka kādā mājā, taču ugunsgrēka pārņemtā dzīvokļa iedzīvotāja atteicās pamest degošo mājvietu ar glābējiem, vēsta TV3

Uzliesmojums notika 17. martā piecu stāvu ēkas pirmajā stāvā Katoļu ielā. No logiem nāca melni dūmi, kaimiņi paziņoja, ka dzīvoklī atrodas sieviete. Taču kad ugunsdzēsēji atrada cietušo, izrādījās, ka viņa nevēlas, lai viņu glābj, un pat izrādīja agresiju.

Пожар - Sputnik Latvija
Ugunsgrēks Rīgā: cilvēki bija iesprostoti degošā namā

"Man cilvēki stāstīja, ka viņa tur uzbruka ugunsdzēsējiem, policistiem. Lamājās. Es to zinu no cilvēku stāstiem, pati negribu apgalvot," paziņoja vietējā iedzīvotāja.

Viņas stāstu apstiprināja arī citi kaimiņi, kuri dzīvo tieši virs dzīvokļa, kurā notika ugunsgrēks. Noskaidrojās, ka ugunsdzēsēju ekipāža parādās pie viņas logiem jau trešo reizi divu gadu laikā. Kaimiņi neslēpj arī iespējamos biežo ugunsgrēku iemeslus, atzīmējot, ka dzīvokļa īpašniecei ir psihiska rakstura problēmas un viņa nereti lieto alkoholu.

Beigās sievieti no degošās ēkas iznesa policisti, un kamēr glābēji cīnījās ar ugunsgrēku, aizturētā atradās policijas mašīnā. Pēc stundas liesmas nodzēsa, taču sievietei neatļāva atgriezties dzīvoklī – viņai nācās doties uz policijas iecirkni un skaidrot, kādēļ viņa neadekvāti uzvedās bīstamā situācijā

Ziņu lente
0