"Lido" ir slēgts. Darbiniekiem atļāva paņemt ēdienu uz mājām

© Sputnik / Sergey MelkonovОткрытие нового корпуса торгового центра Alfa
Открытие нового корпуса торгового центра Alfa - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Lido" restorāni, kuri vidēji dienā apkalpo 20-30 tūkstošus klientu, tiek slēgti koronavīrusa COVID-19 izplatīšanās dēļ.

RĪGA, 19. marts – Sputnik. Populārais restorāns "Lido", kurš skaitās tūristu apskates vieta un rīdzinieku atpūtas vieta, uz laiku aptur savu darbību.

Kā teikts uzņēmuma informatīvajā paziņojumā, ņemot vērā situāciju valstī un augošo saslimšanas gadījumu skaitu, kā arī izrādot rūpes par darbiniekiem un iedzīvotājiem, "Lido" valde pieņēma lēmumu uz laiku apturēt visu restorānu un veikalu darbu.

Колючая проволока - Sputnik Latvija
Latvijai draud sociālais sprādziens: koronavīruss atklājis iedzīvotāju bēdīgo stāvokli

 "Mēs ik dienas apkalpojam vidēji 20-30 tūkstošus klientu. Diemžēl esošajā situācijā, arī ievērojot visus drošības pasākumus un stingras higiēnas normas, nevaram būt 100% droši, ka mūsu darbinieki ir pasargāti no saslimšanas. Tāpēc esam pieņēmuši smagu, bet ļoti atbildīgu lēmumu uz laiku slēgt visus "Lido" restorānus, nedomājot par finansiālajām sekām, bet gan par atbildību pret valsti," paziņoja "Lido" dibinātājs un padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons.

Viņš atzīmēja, ka uzņēmuma darbiniekiem bez maksas tiks sniegta visa produkcija, kas tika pagatavota "Lido" restorānos un veikalos, lai tie spētu pēc iespējas ilgāk samazināt kontaktu skaitu ar apkārtējiem un palikt mājās, saskaņā ar valdības lēmumu. "Mēs sekosim līdzi situācijas attīstībai un ziņosim par tirdzniecības vietu atvēršanu apmeklētājiem, kad tas būs droši un saskaņā ar atbildīgo institūciju ieteikumiem," paziņoja "Lido" īpašnieks.

Ziņu lente
0