Vajadzētu izvairīties no šīs "lieliskās" kompānijas! NBA zvaigzne kritizē airBaltic

© Sputnik / Sergey MelkonovСамолет Airbus A220-300 (Bombardier CS300) авиакомпании airBaltic в аэропорту Рига
Самолет Airbus A220-300 (Bombardier CS300) авиакомпании airBaltic в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pazīstamais basketbolists Dāvis Bertāns plānoja atgriezties mājās NBA izsludinātajā pārtraukuma laikā, taču saskārās ar nepatīkamu situāciju.

RĪGA, 17. marts - Sputnik. Kā zināms, sakarā ar koronavīrusa pandēmiju, lielākā daļa sporta sacensību atceltas vai notiek bez skatītājiem. Okeāna viņā krastā pirmā lielā līga, kas izšķīrās par piespiedu lokautu čempionātā, bija NBA. Tajā spēlē arī četri basketbolisti no Latvijas.

Viens no viņiem, Dāvis Bertāns saskārās ar ļoti nepatīkamu situāciju, kad pārdomāja iespēju atgriezties mājās. Galu galā viņš savā lapā Twitter pastāstīja: "airBaltic ļoti nesmuki pacēluši cenas vairāk kā 5x šajos apstākļos! Reiss Maskava-Rīga vēl nesen bija ap 70€ un tagad ap 500€. Apsveicu ar lielisko biznesu! Kad viss atgriežas ierastajās normās, noteikti vajadzētu izvairīties no šīs "lieliskās" kompānijas!"

Vēlāk sportists uzdeva jautājumu Latvijas nacionālajai aviokompānijai: "Cik cilvēku vienkārši nevārēja atļauties nopirkt biļetes par tādām cenām un tā iemesla dēļ nevarēja atgriezties mājās?"

Ziņu lente
0