Saslimušo skaits ar koronavīrusu Latvijā ir pieaudzis līdz 10

© AFP 2023 / Kim Won JinДезинфекция трамвая против распространения коронавируса в Пхеньяне
Дезинфекция трамвая против распространения коронавируса в Пхеньяне - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēdējās diennakts laikā ar koronavīrusu saslimušo skaits ir palielināsies visās Baltijas valstīs, pagaidām vislielākais gadījumu skaits ir Igaunijā.

RĪGA, 11. marts – Sputnik. Latvijā ir apstiprināti vēl divi inficēšanās gadījumi ar jauno koronavīrusu COVID-19, vēsta Latvijas Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Aizritējušās diennakts laikā tika izmeklēti 17 Latvijas iedzīvotāji, divos gadījumos analīze deva pozitīvu rezultātu. Abi inficētie atgriezās no kalnu slēpošanas kūrorta Itālijā.

Kopumā Latvijā ar koronavīrusu ir saslimuši 10 cilvēki. Visi saslimušie inficējās Itālijas ziemeļos.

Latvijas ĀM ieteica iedzīvotājiem bez nepieciešamības neapmeklēt 27 pasaules valstis, lidsabiedrība airBaltic samazināja vai apturēja reisus uz dažādām valstīm.

Lietuvā diagnosticējusī vēl divus inficēšanās gadījumus ar jauno koronavīrusu, vēsta Sputnik Lietuva.

Биологические исследования в лаборатории - Sputnik Latvija
Lidoja ar vienu reisu: Latvijā apstiprināti seši koronavīrusa gadījumi

Tādējādi, saslimušo skaits valstī palielinājies līdz trim. Pirms tam bija zināms par vienu saslimušo Šauļu iedzīvotāju, kura inficējās Veronā, Itālijā.

Vakar COVID-19 diagnosticēja trim Tallinas iedzīvotājiem, divi no kuriem atgriezās no Itālijas ziemeļiem, bet viens – no Francijas. Kopš 31. janvāra Igaunijā ir veikti 350 koronavīrusa testi, no kuriem 13 izrādījušies pozitīvi.

Pasaulē ar jauno koronavīrusu COVID-19 inficējušies jau vairāk nekā 121 tūkstotis cilvēku, miruši vairāk nekā 4300 cilvēku, lielākā daļa atveseļojās.

Ziņu lente
0