Angliete laimēja loterijā XVII gadsimta kotedžu

© Foto : Facebook / Shrubbery FarmhouseМолодая британка выиграла коттедж XVII века
Молодая британка выиграла коттедж XVII века - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Svētā Valentīna dienā jauniete par 2 britu mārciņām nopirka loterijas biļeti un kļuva par pusmiljonu vērta nekustamā īpašuma ieguvēju.

RĪGA, 16. februāris – Sputnik. Lielbritānijas iedzīvotāja laimēja loterijā XVII gadsimta kotedžu, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz BBC.

Svētā Valentīna dienā jauniete iegādājusies loterijas biļeti par 2 britu mārciņām un laimēja XVII gadsimtā celtu fermeru kotedžu. Mājas novērtējuma cena, kas atrodas Longnoras ciematā, Šropšīras grāfistē, sastāda 545 tūkstošus britu mārciņu.

Džemmai Niklinai ir 23 gadi, viņa strādā par administratoru transporta firmā. Loterijā piedalījās gandrīz visa jaunietes ģimene: pati viņa nopirka divas biļetes, vecāki – 10, vēl 5 nopirka Džemmas puisis.

Latvijas Loto - Sputnik Latvija
Ienākumi valstij, atkarība pilsoņiem: kas bīstams loterijās

Vietējā juridiskajā kantorī Clarkes Solicitors, kas nodarbojas ar laimesta noformēšanu, paziņoja, ka pēc piecām nedēļām Džemma varēs stāties kotedžas īpašnieces tiesībās.

Esošais kotedžas īpašnieks Maiks Čatha un viņa bijusī sieva Linda sarīkoja šo pārdošanu ar loterijas starpniecību pēc tam, kad nav spējuši pārdot to par to summu, uz kuru cerēja – 545 tūkstoši britu mārciņu.

Pēdējos gados Lielbritānijā šī shēma uzņem plašus apgriezienus: jāpārdod vairāk nekā 100 tūkstošus biļešu par nelielu cenu (parasti no 2 līdz 25 mārciņām). Jebkāda veida loteriju rīkošanu regulē Azartspēļu kontroles komisija – bez tās atļaujas izsludināt izlozi nedrīkst.

Ziņu lente
0