RT iepazīstināja ar pirmo stāstu projekta #UzvarasPasts ietvaros

© Sputnik / Sergey Melkonov9 мая в Риге
9 мая в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmais stāsts projektā #UzvarasPasts nenāk no frontes līnijas. Tas ir stāsts par daudzām mūsu vecmāmiņām un vecvecmāmiņām, kas pārdzīvoja karu aizmugurē. Bez viņām uzvaras nebūtu.

RĪGA, 12. februāris — Sputnik. 1941.gadā Anna Terehina gaidīja bērnu. Šajā gadā viņas vīrs frontē pazuda bez vēsts. Viņai bija 21 gads. Visu kara laiku Anna Georgijevna strādāja aizmugurē un audzināja mazo dēlu. Dienā viņa mācīja bērnus skolā, pēc nodarbībām strādāja zāģētavā hospitāļa vajadzībām. Viņa nekad vairs neapprecējās. Šodien Anna Georgijevna ir palikusi viena pati un lūdz jūs atsūtīt viņai kādu vēstuli uz svētkiem.

Rakstiet: 111020, Maskava, Borovaja iela 3/1, Annai Terehinai. Mēs noteikti nodosim viņai visas jūsu vēstules. Jebkādus jautājumus, kā arī video uzrunas veterāniem sūtiet uz e-pastu: pochtapobedy@rttv.ru.

Telekanāls RT ir aizsācis projektu #UzvarasPasts. Tas dāvā iespēju uzzināt Lielā Tēvijas kara veterānu dzīvesstāstus un nosūtīt viņiem vēstules.

RT ir apkopojis to cilvēku dzīvesstāstus, kuri pārcietuši Ļeņingradas blokādi, parakstījies uz Reihstāga sienas. Telekanāls stāsta par cilvēkiem, kuri slēpa no koncentrācijas nometnēm aizbēgušos padomju karavīrus. Turpmāk projektā #UzvarasPasts tiks stāstīs viņu kara, viņu Uzvaras stāsts. Ar projekta #UzvarasPasts palīdzību ikviens var nosūtīt vēstuli veterānam.

Ziņu lente
0