Baltijas valstīs strauji samazinājušās benzīna cenas

© Sputnik / Евгений Одиноков / Pāriet pie mediju bankasЗаправка автомобиля на одной из автозаправочных станций.
Заправка автомобиля на одной из автозаправочных станций. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Visdārgākais benzīns un dīzeļdegviela bija Tallinā, savukārt vislētākais benzīns un dīzeļdegviela, kā jau ierasts, bija Viļņā.

RĪGA, 9. februāris – Sputnik. Visās Baltijas valstu galvaspilsētas aizritējušajā darba nedēļā strauji samazinājās benzīna un dīzeļdegvielas cenas, raksta jauns.lv.

Автозаправочная станция - Sputnik Latvija
Degviela kļuvusi dārgāka: vai Latvijas iedzīvotāji retāk brauks ar savu auto

Rīgā aizritējušajā darba nedēļā 95. markas benzīna cena Circle K DUS samazinājās par 2,2%, līdz 1,324 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena samazinājās par 3,1%, līdz 1,254 eiro par litru.

Viļņā 95. markas benzīns kļuvis lētāks par 1,3%, līdz 1,189 eiro par litru, savukārt dīzeļdegviela kļuvusi lētāka par 2,7%, līdz 1,075 eiro par litru.

Savukārt Tallinā Circle K DUS benzīna cena aizritējušajā nedēļā samazinājusies par 4,7%, sastādot 1,345 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena samazinājās par 4%, līdz 1,335 eiro par litru.

Auto gāzes cenas Rīgā un Viļņā nav mainījušās un sastāda attiecīgi 0,603 eiro un 0,533 eiro par litru. Tallinā auto gāzes cena palielinājusies par 1,4%, sasniedzot 0,72 eiro par litru.

Ziņu lente
0