Donalds Tramps: ASV jāsakārto tirdznieciskās attiecības ar Krieviju

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidents paudis viedokli par nepieciešamību sakārtot tirdznieciskās attiecības ar Krieviju.

RĪGA, 12. janvāris - Sputnik. Amerikas Savienotajām Valstīm ir jāsakārto tirdznieciskās attiecības ar Krieviju, sestdien telekanāla Fox News ēterā pastāstīja ASV prezidents Donalds Tramps, vēsta Sputnik Moldova.

Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Latvija
Putins komentēja apsūdzības par Krievijas "iejaukšanos" ASV vēlēšanās

"Domāju, mums jābūt spējīgiem tirgoties ar Krieviju. Man šķiet, mēs varam sakārtot attiecības ar Krieviju pēc tam, kad raganu medības ir beigušās un viņi (izmeklētāji – red.) iztērējuši 45 miljonus dolāru  un neko nav atraduši," Tramps sāka paust savu viedokli telekanāla ēterā, taču raidījuma vadītāja nekavējoties uzdeva viņiem jautājumu par citu tēmu.

2019.gada aprīlī speciālais prokurors Roberts Millers noslēdza vairāk nekā divus gadus ilgo izmeklēšanu. Viņš apstiprināja pret Krieviju vērstās apsūdzības par iejaukšanos ASV vēlēšanās, ko Maskava noliedz, taču nav saskatījis neko, kas liecinātu par Trampa "sazvērestību" ar Krieviju – šos apgalvojumus noliedza gan Kremlis, gan Baltais nams. Milleram neizdevās nonākt pie slēdziena arī par to, vai Tramps centies likt šķēršļus taisnīgai tiesai izmeklēšanas gaitā.

Ziņu lente
0