Astroloģe pastāstīja, kā vizualizēt Jaunā gada sapni

© Sputnik / Дмитрий ДубинскийЕлочная игрушка
Елочная игрушка - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirms iegādāties kaut ko dāvanai, padomājiet, ko cilvēks vēlas no visas sirds. Iespējams, jums izdosies palīdzēt viņam piepildīt sapni!

RĪGA, 21. decembris - Sputnik. Naudu vai priekšmetu? Pirmssvētku burzmā un dāvanu meklējumos cilvēki bieži vien uzdod tādu jautājumu. Naudas dāvināšanas "bezdvēselīgumu" šoreiz varam aizmirst, intervijā radio Sputnik pastāstīja parapsiholoģe, astroloģe Jeļena Jerlina.

Cilvēkiem, kuri visaugstāk vērtē savu finansiālo labklājību, droši dāviniet aploksni ar valūtu, ieteica parapsiholoģe. Varbūt tas nav gluži oriģināli, toties praktiski.

"Visiem, kuri vēlas atrisināt savus finansiālos jautājumus, būtu labi vienkārši uzdāvināt naudu. Tai nav jābūt lielai summai, varat vienkārši ielikt aploksnē naudu kādā valūtā," ieteica astroloģe.

Vēl viens padoms: padomājiet, ko cilvēks vēlas no visas sirds. Ja nākamgad ieplānots palielāks pirkums – dzīvoklis vai mašīna, var uzdāvināt viņam atbilstošu rotaļlietu, lai vizualizētu un pietuvinātu sapni.

"Sākumam var uzdāvināt kādu rotaļlietu, ko iekarināt eglītē. Tas nākamgad atnesīs lielu veiksmi, pirkumu. Mēdz dāvināt mašīnas, mājiņas. Lūk, kā tas darbojas: cilvēks padomā, vizualizē, doma materializējas, un nākamgad viss notiks," apliecināja Jeļeja Jerlina.

Путешествие в Рождество - Sputnik Latvija
Mazāk nekā trešdaļa Latvijas iedzīvotāju neiedomājas Ziemassvētkus bez dāvanām

Un kā gan bez 2020. gada simbola – Žurkas. Plīša rotaļlietas, magnēti, šķīvji un citi priekšmeti ar grauzēja attēlu jau ieņēmuši līdera vietu suvenīru produkcijas vidū. Tikai nepārcentieties, ieteica astroloģe, daudzus tas kaitina. Tomēr neliels simbolisks suvenīrs par ļaunu nenāks.

"Jaunajā gadā parasti dāvina simboliskas dāvanas. Ja jau mums priekšā gaidāms Žurkas gads, piemērotas būs dāvanas ar šīs radības attēlu. Būs rotaļlietas, magnēti un pat eglītes rotājumi. Tās ir ļoti jaukas dāvanas. Ja mājā būs dāvana ar 2020.gada simbolu, jūs tādējādi "pieglaimosieties" Žurkai. Tas vajadzīgs, lai gads būtu labs, veiksmīgs un jauks," pastāstīja astroloģe.

Ir arī "aizliegtas" dāvanas. Nevajag nest uz Jaungada ballīti nepiemērotus ēdienus, atzīmēja astroloģe.

"Es neieteiktu nest uz Jaunā gada svētkiem noteiktus ēdienus. It īpaši nevajag nest gaļas ēdienus. Ir tāds ticējums – ja Jaunajā gadā dāvināt gaļu, gaidāmas slimības un citas sliktas lietas," atgādināja Jeļena Jerlina.

Ziņu lente
0