airBaltic atklās piecus jaunus galamērķus no Viļņas lidostas

© Sputnik / Sergey MelkonovСамолет Airbus A220-300 авиакомпании airBaltic в аэропорту Рига
Самолет Airbus A220-300 авиакомпании airBaltic в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunajiem galamērķiem Lietuvas galvaspilsētas lidosta vasaras sezonas sākumā saņems otro Airbus A220-300 lidmašīnu.

RĪGA, 15. decembris – Sputnik. Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic izziņoja piecus jaunus galamērķus no Viļņas uz Eiropas populārākajiem galamērķiem, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz "Lietuvas lidostu" (Lietuvos oro oustai) preses dienestu.

Ar jauniem reisiem no Viļņas varēs doties uz Hamburgu (Vācija), Cīrihi (Šveice), Gēteborgu (Zviedrija), Dubrovniku un Rijeku (Horvātija).

Самолет компании AirBaltic в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Vakance "bez pieredzes": airBaltic meklē stjuartus un stjuartes

Kompānijas airBaltic ģenerāldirektors Martins Gauss uzsvēra, ka, lai ieviestu jaunos maršrutus, kompānijai būs jānobāzē Viļņā līdz ar vasaras sezonas iestāšanos otra Airbus A220-300 lidmašīna.

"Lietuvas lidostu" Aviācijas apkalpošanas daļas vadītājs Aurims Stikļūns pastāstīja, ka pārrunas un risinājumu meklējumi maršrutu skaita palielinājumam ilguši vairāk nekā divus gadus. Pēc viņa sacītā, otrā lidmašīna palielinās ne vien galamērķu skaitu, bet arī lidojumu biežumu.

Reisi no Viļņas uz Hamburgu tiks uzsākti 30. martā un maksās no 49 eiro, uz Cīrihi – 31. martā, no 55 eiro, uz Gēteborgu – 29. martā, no 25 eiro, Dubrovniku – 2. maijā, no 55 eiro, uz Rijeku – 7. maijā, no 49 eiro.

Pilns airBaltic reisu saraksta un biļetes uz šiem galamērķiem jau ir pieejamas kompānijas mājaslapā. Izņemot šos reisus, kompānija jau piedāvā tiešos reisus no Viļņas uz Amsterdamu, Berlīni, Minheni, Parīzi un Tallinu, kā arī ērtus pārsēšanās reisus caur Rīgu.

Ziņu lente
0