Lai "nokļūtu TV ekrānos": Londonas iedzīvotājs nometa bērnu no skatu laukuma

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Pāriet pie mediju bankasЛондон
Лондон - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunietis nometa viņam absolūti nepazīstamu bērnu, kurš no vairāku stāvu augstuma nokrita uz balkona; zēnam izdevies izdzīvot.

RĪGA, 7. decembris – Sputnik. Londonā kāds jaunietis nometa 6 gadus jaunu zēnu no Tate Modern galerijas skatu laukuma. Savu baiso rīcību viņš motivējis ar to, ka vēlējās kļūt par "televīzijas ziņu varoni", vēsta radio Sputnik ar atsauci uz BBC.

Par incidentu kļuva zināms šovasar. Toreiz Džontijs Breiverijs, tieši tā sauc jaunieti, vēl bija 17 gadi.

Breiverijs nometa lejā viņam absolūti nepazīstamu bērnu, kurš no vairāku stāvu augstuma nokrita uz balkona. Zēnam izdevies izdzīvot, viņam bija spēcīgs galvas kausa iekšējais asins izplūdums. Tāpat zēns guva mugurkaula traumu. Tagad katra kustība viņam padodas ļoti grūti.

Полиция Лондона - Sputnik Latvija
Mediji: Lielbritānijā krasi pieaudzis naida motivētu noziegumu skaits

"Mēs nezinām, kad spēsim, ja vispār spēsim, atgriezties darbā vai mūsu mājā, kas nemaz nav piemērota invalīdu ratiņiem. Mēs esam nomocījušies. Mēs nezinām, ar ko tas viss beigsies, taču mēs turamies," paziņoja zēna vecāki.

Viņi pateicās visiem nevienaldzīgajiem par palīdzību un atbalstu.

Pratināšanās jauneklis skaidroja, ka gribēja pierādīt "visiem tiem idiotiem", kuri teica, ka viņam nav psihisku noviržu, ka viņiem nebija taisnība.

Tiesā Breiverijs pastāstīja, ka bija iepriekš izplānojis šo noziegumu. Zēns kļuva par viņa nejaušo upuri.

Zināms, ka kopš oktobra vidus pusaudzi ievietoja stingra režīma psihiatriskajā slimnīcā. Mediķi viņam atklāja autisma spektra traucējumus, obesīvi-kompulsīvos traucējumus un, iespējams, personības traucējumus.

Tiek gaidīts, ka 2020. gada februārī Breiverijam paziņos tiesas spriedumu.

Ziņu lente
0