"Come on, airBaltic, tu pavadi cilvēkus no Latvijas!" Pasažiere šokā no personāla draudiem

© Sputnik / Sergey MelkonovЗал ожидания аэропорта Рига
Зал ожидания аэропорта Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Jūs tagad maksāsiet vai arī nekur nelidosiet! Jūs ko, esat dzērusi? Gribat palikt Rīgā? Jūs nelidosiet!" Pasažiere ir šausmās no airBaltic personāla rupjības, kura ir tuvu visatļautībai.

RĪGA, 4. novembris – Sputnik. "Es nemaz neparakstījos par rupjību, atstāšanu bez soda un šo riebīgo nosodošo toni, kas ir tuvu visatļautībai," raksta savā Facebook Jekaterina Kovaļenko, kuru šokēja Latvijas nacionālās lidsabiedrības airBaltic personāla attieksme.

Jekaterinas publikācijā tiek vēstīts par to, kā viņa lidoja no Rīgas uz Tbilisi ar kompāniju airBaltic. Autore norāda, ka viņai ir bijis zināms par skandāliem, kas saistīti ar necienīgu attieksmi pret lidsabiedrības pasažieriem, iespējams, arī viņai pašai iepriekš ir bijušas kaut kādas nepatīkamas situācijas, taču pasažiere atzīstas, ka ar tādu rupjību viņa sen nav saskārusies.

"Aiz pasu kontroles durvīm pasažierus sagaidīja dārgās (es runāju tikai par cenu) #airBaltic darbiniece Marija. Marija sarunājās ar pasažieriem tikai un vienīgi ar kliegšanu. Vislabāk viņai padevās OVERWEIGHT! "Vai nu jūs tagad samaksāsiet, vai nu nekur nelidosiet!" © "Jūs ko, esat dzērusi? Man liekas, dzērusi! Rīgā gribat palikt? Es saucu apsardzi! Un jūs nelidosiet!" Tas viss bija pateikts sievietei, kura nemaz neizskatījās dzērusi, lidoja kopā ar dēlu un tēvu, un ilgi un bez rezultātiem centās parādīt "#airBaltic likteņu lēmējai" – Marijai, savu biļeti, kur bija rakstīts, ka par bagāžu viņi ir samaksājuši," raksta Jekaterina.

Turklāt, kā raksta autore, kad biļete apstiprināja, ka sievietei ir taisnība, nekādu atvainošanos no "likteņu lēmējas" vai no kāda cita kompānijas pārstāvja nesekoja. Tieši pretēji tas vienkārši deva iespēju jau zināmai darbiniecei pārslēgties uz citiem pasažieriem – stingri pārbaudīt cepumu un konfekšu svara pārsniegšanu vecmāmiņu somās. Nav arī brīnums, jo par pāris kilogramiem virs svara normas nāksies samaksāt 60 eiro.

Пассажиры в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Atkal skandāls: airBaltic nepielaida reisam pasažieri un apsūdzēja par agresiju

"Un te man ir jāpiebilst. Man liekas, ka ja jau tā nav laimējies, un tava vienīgā iespēja ir lidot ar #airBaltic, tad, jā, tu esi parakstījies zem noteikumiem. Bet! Es nemaz neparakstījos par rupjību, atstāšanu bez soda un šo riebīgo nosodošo toni, kas ir tuvu visatļautībai. Come on, #airBaltic, tu pavadi cilvēkus no Latvijas! Esmu pārliecināta, ka pēc tādas attieksmes lielākā daļa cilvēku vairs nespers savu kāju tavā klājā un Latvijas zemē," teikts publikācijā.

Postskriptus Jekaterina raksta, ka stāvu zemāk, jau pie izejas uz lidmašīnu, sieviete noģība un sasita galvu pret akmens grīdu. Četri pasažieri skrēja klāt pēc kārtas pie airBaltic galdiņa un lūdza steidzami izsaukt ātro palīdzību. Ārstu beigās izsauca pa rāciju, taču bija redzams, ka personāls nesteidz risināt problēmas – rīkojās bez steigas. Ātrā palīdzība brauca pietiekami ilgi. Sievieti aizveda uz slimnīcu.

"Tas ir baisi, taču es sapratu, ka tur var arī nomirt, ja runa ir par sekundēm," noslēgumā raksta sociālā tīkla lietotāja.

Ziņu lente
0