Swedbank, Maxima un Inbox: kurš ir nosaukts par Latvijas mīļāko zīmolu

© REUTERS / Ints KalninsSwedbank
Swedbank - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Baltijas zīmolu tops" apbalvošanas ceremonijā tika nosaukti populārākie zīmoli, jaunuzņēmumi un Instagram blogeri Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

RĪGA, 5. oktobris – Sputnik. Latvijā Baltijas zīmolu foruma laikā notika ceremonija "Baltijas zīmolu tops", kur tika nosaukti mīļākie zīmoli Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, vēsta Bb.lv.

Šogad "Baltijas zīmolu tops" svin savu 15 gadu jubileju. Turklāt zīmolu forums pirmo reizi norisinājās Latvijā. Forumā piedalījās nozares eksperti no Baltijas valstīm un visas pasaules, kuri dalījās savos uzskatos par mūsdienu zīmola, patērētāju un komunikācijas tendencēm.

​Baltijas un, protams, Latvijas mīļāko zīmolu topā izrādījās Swedbank, Inbox un Maxima. Par populārāko tika nosaukts Swedbank, Inbox – otrajā vietā un Maxima, attiecīgi, trešajā.

​"Zaļāko" zīmolu topā Baltijā izrādījās degvielas tirgotājs "Neste". Latvijā par visveiksmīgāko "zaļo" zīmolu tika atzīts "Latvijas Valsts meži". Otro un trešo veitu Latvijā ieņēma dzērienu ražotāja "Cido group" zīmols "Mangaļi" un "Neste". "Zaļāko" topu izvēlējās žūrija, kurā bija visu Baltijas valstu pārstāvji, kopā ar atkritumu apsaimniekošanas kompāniju "Latvijas Zaļais punkts".

​Tika izvēlēti arī populārākie jaunuzņēmumi Baltijā. Tos noteica žūrija kopā ar informācijas tehnoloģiju kompāniju "Accenture Latvia". Gan Baltijā, gan Latvijā par līderi šajā jomā tika nosaukta kompānija "Printify", kura sniedz drukas pakalpojumus.

​Otro un trešo vietu ieņēma ģitāras efektu un sintezatoru izstrādātājs "Gamechanger Audio" un virtuālo tūru tehnoloģiju ražotājs "Giraffe360".

Par unikālāko marku Baltijas valstīs kļuva visā pasaulē atpazīstamais automobiļu ražotājs Porsche. Latvijā par unikālāko zīmolu tika atzīts "Latvijas Balzams" ražotāja "Rīgas Melnais Balzams".

​Tika nosauktas arī mīļākās pilsētas. Visai Baltijai par šādu pilsētu tika atzīta Tallina, Latvijai – Sigulda un Rīga, kuras sadalīja šo titulu.

​Speciālu balvu kā visātrāk augošais zīmols Baltijas valstīs saņēma "Circle K".

Mediju jomā visā Baltijā atzinību saņēma telekanāls TV3. Turklāt tika noteikti Baltijas valstīs populārākie blogeri.

Par atpazīstamāko Instagram blogeri Baltijas valstīs tika izvēlēta @akvuzeee no Lietuvas.

LAtvijā par populārākajiem kļuvuši @niklavs, @movieevelina, @kporzee, @lauriszalans un @betabeidz.

Ziņu lente
0