Dombrava aicina ātrāk noķert noziedznieku-migrantu Liepājā

© Sputnik / Sergey MelkonovУ здания Сейма прошел пикет Новой консервативной партии "За правовую Латвию!"
У здания Сейма прошел пикет Новой консервативной партии За правовую Латвию! - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saeimas deputāts no Nacionālās apvienības Jānis Dombrava ir norūpējies par augošo noziedzību – Latvija vēl nav spējusi līdz galam atbrīvoties no "padomju mantojuma", un te jau jauna nelaime Āzijas migrantu personā.

RĪGA, 26. septembris – Sputnik. Nacionālās apvienības pārstāvis Jānis Dombrava aicina patriotisko noskaņoto sabiedrību pievērst uzmanību aktuālai problēmai – noziedzības izaugsmei, kuru nes līdzi migranti.

"Pirmie redzamie gadījumi, kad arī Latvijā imigranti nes sev līdzi noziedzību. Iedibinot likuma varu, Latvija nav varējusi tikt galā ar "padomju mantojumu", bet tagad Latvijai ir jātiek galā vēl ar Āzijas izpratni par to, ko var/nevar darīt.
Likvidēsim problēmu jau saknē! Palīdzēsim policijai atrast konkrēto noziedznieku. Savukārt politiķiem ir laiks ieklausīties mūsu prasībās, nosakot stingrākas prasības imigrācijas jomā," uzrakstīja sociālajos tīklos politiķis, pievienojot savai publikācijai hipersaiti uz Liepājas policijas paziņojumu par noziedznieka meklēšanu.

Jāatzīmē, ka policijas paziņojumā nav ne vārda par meklējamā vīrieša nacionālo piederību, un nav zināms, vai viņš ir migrants. Taču, spriežot pēc daudzām baumām, vīrietis tiek meklēts sakarā ar aizdomām par izvarošanu. (Policija šīs baumas nedz apstiprina, nedz noliedz).

Domas sadalījās

Interesanti, ka uz Jāņa Dombravas saucienu Latvijas iedzīvotāji reaģēja ļoti dažādi. Piemēram, Facebook zem nacionāli norūpējušās politiķa publikācijas visvairāk "Patīk" ieguva kāda Ģirta Piebalga naidpilnais komentārs.

Янис Домбрава - Sputnik Latvija
Politika
Prieka pilnas bikses: Dombrava atļāvis nojaukt Uzvaras pieminekli

"Neesam ļāvuši integrēties okupantiem vai precīzāk padzinuši viņus. Cietumi pilni ar okupantiem no Krievijas, ielas pilnas ar tiem mēsliem. Ielas pildās ar pakistāniešiem. Ielas pildās ar ukraiņiem, kuri nerunā ne ukrainiski, ne mācas latviešu valodu...

Nav jāliek uzsvars uz visiem šiem, kas te velkas mūsu zemē, mūsu Latvijā. Bet jādod labi apmaksāts darbs latviešiem. Jāsniedz laba attieksme pret latviešiem. Es kā latvietis, Latvijai jūtos nevajadzīgs... Jo nelietoju ne šņabi, ne okupantu valodu un arī netaisos. Visur mēģinu saskatīt tikai labu, bet atduros pie salīdzināšanas ar LT un EE...

Rūpējieties par saviem tautiešiem un tad arī visi atgriezīsies un padzīs ienācējus. Bet ja neatdosiet latviešiem Latviju tad arī nemaz negaidiet gludākus ceļus un godīgi nomaksātus nodokļus..." piedraudēja politiķim Piebalgs.

Savukārt komentētāji Twitter vietnē ar ksenofobiju, spriežot pēc visa, sirgst daudz mazāk – tur Jāna Dombravas "patriotiskā" aktivitāte atkal izraisīja ņirgāšanos.

"Jāni kā tu kaut ko tādu esi pieļāvis? Par ko tev vispār algu maksā?" ironiski pauž sašutumu Karslons.

"Un es nesaprotu, kā tu, Jāni, Latvijas patriots, spēj rakstīt ar tādām gramatikas kļūdām? Kauns!" uzrakstīja Aigars Mass.

​"Ceru, ka vainīgo atradīs pēc iespējas ātrāk un tiks piemērots sods par noziedzību! Bet aicinātu nesludināt naidu pret visu Āzijas kontinentu," palūdza politiķim Miks Celmiņš, kurš jau rakstījis par Latvijas iedzīvotāju nežēlīgumu attiecībā pret iebraucējiem-studentiem un biežākiem rasistu uzbrukumu gadījumiem Latvijā.

Atgādināsim, ka Dombrava, neskaitot pārējo, ir pazīstams ar savu "mīlestību" pret Latvijas kebabnīcām, kuras pat tur aizdomās fiktīvā ārzemju studentu nodarbināšanā.

Augustā viņš līksmoja sakarā ar to, ka Latvijas Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) apturēja veselu divu Rīgas kebabnīcu darbību. Šī ziņa tik ļoti iepriecināja politiķi, ka viņš to publicējis vēl pirms par to paziņoja PVD.

Ziņu lente
0