Meladze pastāstīja, ko dara Jūrmalā un kā attiecas pret Busuli un Vaikuli

© Sputnik / Sergey MelkonovВалерий Меладзе
Валерий Меладзе - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas dziedātājs, producents un televīzijas raidījumu vadītājs, kurš jūlijā bija atbraucis uz Jūrmalu festivālā "Laima Rendezvous ", uzskata, ka Latvijā viņa koncertus apmeklē visinteliģentākā publika.

RĪGA, 16. septembris – Sputnik. Viens no festivālā "Laima Rendezvous" viesiem Valērijs Meladze intervijā pastāstīja, ka uzstāšanās uz Dzintaru koncertzāles skatuves jaunībā likās nesasniedzams sapnis, toreiz Meladze bija inženieris pēc profesijas un vēl nebija zināms kā dziedātājs, vēsta Press.lv.

Pēc viņa sacītā, Jūrmalas skatītājiem ir īpaša attieksme pret skatuves mākslinieku. Savukārt pašam Meladzem ir ļoti patīkami skatīties zālē uz skaistiem, labi ģērbtiem cilvēkiem ar iedvesmotām sejām. Dzintaru koncertzāle uzpērk skatuves māksliniekus arī ar to, ka tā ir atvērta, jo var baudīt jūras gaisu un kūrortpilsētas dabu.

Tāpat Meladze pastāstīja par to, ka uzskata Laimu Vaikuli par varenu sievieti. Ar Latvijas dziedātāju viņi ir pazīstami jau vairāk nekā 20 gadus, un tas, pēc dziedātāja teiktā, nav termiņš. Meladze paudis nožēlu, ka šogad festivālā "Laima Rendez Vous" neizdevās uzdziedāt duetā ar Vaikuli. Dziedātājs pajokoja, ka laikam Laima vienkārši nolēma atpūsties no viņa.

Алла Пугачева и Максим Галкин любезно согласились попозировать фотографам - Sputnik Latvija
Kā Pugačova un Galkins pavada laiku Jūrmalā

Neiztika bez Krievijas dziedātāja uzmanības arī Intars Busulis. Pēc Meladze sacītā, mūziķi mēdz būt dažādi: talantīgi, prasmīgi, labi, taču daži izceļas ar īpašu šamanismu. Busulim šis šamanisms piemīt.

"Iznāk parasts, mierīgs, inteliģents puisis, un pēkšņi uz skatuves viņā iemiesojas kaut kāda neticama enerģija, kas trāpa tieši skatītāju sirdīs," pateica Meladze.

Atgriežoties Maskavā no Baltijas valstīm, kur Meladze ir daudz draugu, bet Tallinā, kā noskaidrojies, pat radinieku, dziedātājs atved līdzi marcipānu un citus suvenīrus, bet nedaudz, jo uzskata, ka tagad nav tie laiki, kad "cienasti jāstaipa somām".

Pēc Meladze sacītā, kad viņš atbrauc uz Jūrmalu, viņš bieži staigā pa pilsētu, izbauda svaigu gaisu un skaistos skatus. Taču skatuves mākslinieks atpūtas reti un neilgi, jo, kā atzinās Meladze, iestājas robeža, un viņam atkal gribas ar galvu iegremdēties darbā.

Ikgadējais Laimas Vaikules festivāls "Laima Rendez Vous" norisinājās Jūrmalā no 18. līdz 21. jūlijam. Piedalīties tajā Vaikule uzaicināja zvaigžņu plejādi no Krievijas, Latvijas, Ukrainas, Baltkrievijas. Organizatori uzņēmās visus izdevumus, kas saistīti ar slaveno viesu uzturēšanos Jūrmalā, taču pat slavenākie dziedātāji un dziedātājas uzstājās festivālā bez honorāra.

Ziņu lente
0