Black Star Wear direktore: latvieši nāk un atvainojas

© Sputnik / Aleksei Kudenko / Pāriet pie mediju bankasМодели демонстрируют одежду из новой коллекции компании Black Star Wear совместно с сетью магазинов "Армия России"
Модели демонстрируют одежду из новой коллекции компании Black Star Wear совместно с сетью магазинов Армия России - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valsts drošības dienests atklājis Black Star Wear veikalā Krievijas propagandu, taču pircēji tam nepiekrīt.

RĪGA, 11. septembris – Sputnik. Latvijas iedzīvotāji adekvāti attiecās pret Krievijas repera Timati zīmola veikala Black Star Wear atvēršanu Rīgas tirdzniecības centrā "Alfa", pastāstīja veikala direktore Jūlija Poļeņņikova radio Baltkom ēterā.

Black Star Wear veikala atvēršana Rīgā izraisījumi milzīgu rezonansi dēļ tā,, ka zīmols piedāvā apģērbu, uz kura ir attēloti Krievijas prezidents Vladimirs Putins, Krievijas Bruņoto spēku simbolika, kā arī Krievijas karogi.

Tirdzniecības centra "Alfa" vadība vērsās pie Black Star Wear ar lūgumu izņemt no tirdzniecības šo apģērbu līniju, savukārt Latvijas Valsts drošības dienests atklāja veikala sortimentā "Krievijas pūliņus propagandēt savu ģeopolitisko kursu".

Открытие нового корпуса торгового центра Alfa - Sputnik Latvija
Slēdziet Timati veikalu Rīgā! Nacionālisti atraduši uzrakstus krievu valodā

Poļeņņikova pastāstīja, ka veikala apmeklētāji, tieši pretēji, pauž viņai savu atbalstu.

"Saņēmām ļoti daudz pozitīvu atsauksmju no Latvijas iedzīvotājiem. Katru dienu nāk uz veikalu, pat tie, kas nerunā krieviski – latvieši. Vaicā, kā mēs tiekam ar to galā, nedaudz nožēlo sakarā ar saviem tautiešiem. Pat atvainojas par šo situāciju, viņi jūtas neērti. Neko sliktu pašā veikalā mēs neredzam un nedzirdam," pastāstīja Poļeņņikova.

Tāpat viņa atzīmē, ka pērn Black Star Wear veikals tika atvērts Igaunijā, taču tur šajā sakarā nekādas problēmas nebija novērojamas.

"Godīgi sakot, neplānojam nekādā veidā uz to reaģēt. Esam ļoti pārsteigti un nespējām saprast, kur vispār ir problēma. Mums jau gadu strādā tāds pats veiklas Igaunijā, un nekādu problēmu nav bijis. Pat ar visu to, ka tur arī ir cilvēki, kuri dēvē sevi par nacionālistiem, viņi saprot, ka tas ir tikai apģērbs, zīmols, kurš pārdod preci," pateica Poļeņņikova.

Ziņu lente
0