Latvijas policisti aizturējuši igauņu laupītāju gāzmaskā

© Valsts policijaПолиция Латвии
Полиция Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas policisti palīdzēja igauņu kolēģiem aizturēt bīstamu noziedznieku.

RĪGA, 9. septembris – Sputnik. Svētdienas rītā, 8. augustā, Igaunijā notika laupīšana, kuru atklāt un notvert noziedznieku palīdzēja Latvijas policisti, vēsta Tvnet.lv.

Igaunijas pilsētā Hānja ap pusdienlaiku tika pastrādāta laupīšana pārtikas veikalā Coop (A ja O). Noziedznieks piedraudēja pārdevējam ar priekšmetu, kurš ārēji līdzinājās ierocim, un pieprasīja kasierim atdot naudu. Ļaunprātim galvā bija uzvilkta gāzmaska. Saskaņā ar dažādām ziņām noziedznieka laupījums sastādīja 200 eiro.

Молодые люди на улице - Sputnik Latvija
Nopērc alu un saņem kinobiļeti: Rīgas policija aicina pusaudžus

Aculiecinieki vēsta, ka vīrietis gāzmaskā, uzlecot uz letes, notēmēja ieroci uz pārdevējiem un pieprasīja izvilkt naudu no kases. Pēc nozieguma laupītājs aizbēga ar sarkanas krāsas automobili Mitsubishi Colt bez reģistrācijas numurzīmēm.

Igaunijas policistu patruļas nekavējoties uzsāka ļaunprāša automobiļa meklēšanas darbus. Policistu operācijai pieslēdzās arī Latvijas likumsargi. Beigās laupītāju noķēra Latvijas policisti pierobežas zonā.

Igaunijas Policijas un robežsardzes departaments pateicās veikala darbiniekiem, kurā tika pastrādāta laupīšana, kā arī kolēģiem no Latvijas par sadarbību, pateicoties kurai pārkāpēju izdevās ātri aizturēt.

Šobrīd vīrietis atrodas policijas iecirknī Igaunijā. Visi notikušā apstākļi tiek noskaidroti. Tiek ziņots, ka incidentā neviens nav cietis.

Ziņu lente
0