Zobārsts no Latvijas izglāba bērnu Šrilankā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Facebook parādījies video ar mazas meitenītes glābšanu Indijas okeāna piekrastē, viņa aizrijās sērfošanas laikā; bērnu izglābis Latvijas zobārsts, kurš laimīgas sagadīšanās pēc bijis tuvumā.

RĪGA, 1. septembris – Sputnik. Zobārsts no Latvijas, atrodoties atpūtā Šrilankā, izglāba meitenīti, kura mācījās sērfot, taču neaprēķināja savus spēkus un sāka slīkt, sarijoties ūdeni, viņa pazaudēja samaņu.

Bērnam bija nepieciešama sirds masāžā, kuru vietējie nespēja iztaisīt, atsaucoties uz reliģiskām paražām, saskaņā ar kurām viņiem ir aizliegts pieskarties meitenītei. Tādēļ viss, ko viņi varēja darīt, bija teikt: "Elpo!". Glābēja pludmalē arī nebija.

Par laimi todien pludmalē izrādījās zobārsts no Latvijas Oļegs Košikevičs, kurš nekavējoties piesteidzās palīgā un veica visus nepieciešamos reanimācijas pasākumus.

Raidījuma "Kriminal-inform" žurnāliste Svetlana Zimina-Gintere savā Facebook lapā publiskojusi video no notikuma vietas un uzrakstījusi publikāciju, kurā pateicās Košikevičam par to, ka viņš neapjuka un laikus nāca palīgā meitenītei. "Esam uzzinājuši par vēl vienu mūsu vietējo Latvijas varoni!" nobeigumā sacīja Zimina-Gintere.

Ziņu lente
0