Rīgas Zoodārzs izsludinājis akciju: atnes lauvai bumbu un saņem dāvanu

© Sputnik / Алексей Куденко / Pāriet pie mediju bankasВолейбольный мяч.
Волейбольный мяч. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šonedēļ Rīgas Zoodārzā norisinās akcija, kurā ikviens gribētājs var uzdāvināt jaunajam lauvu pārim dāvanu un saņemt atbildes dāvanu no zoodārza.

RĪGA, 8. augusts – Sputnik. No 2019. gada 5. līdz 11. augustam Rīgas Zoodārzā notiek nedēļa "Lauvas zīmē". Par godu tam Zoodārza direkcija uzsākusi akciju, kuras laikā var atnest dāvanā jauno lauvu ģimenes pārim Kali un Cvange futbolbumbu vai volejbola bumbu, kura darināta no ādas vai cita materiāla.

Atlīdzības kārtā par dāvanu, katrs dāvinātājs saņems Rīgas Zoodārza gadagrāmatu ar valdes priekšsēdētāja Ingmāra Līdakas autogrāfu, vēsta portāls Riga.lv. Saskaņā ar zoodārza pārstāvja sacīto, akcijai sagatavotas 100 gadagrāmatas.

Daļu bumbu atdos citiem savvaļas kaķiem – tīģeriem un lūšiem, kuri arī nav vienaldzīgi pret aktīvām rotaļām.

Iepriekš Sputnik Latvijas stāstīja, ka Rīgas Zoodārzā vāc naudu GPS raidītāju iegādei no nāves izglābtajiem ronēniem. Līdaka paziņoja, ka dzīvniekus sakoduši suņi, kurus palaida no saites, savukārt viens ronēns suņa uzbrukuma rezultātā zaudējis aci.

Zoodārzs aizsūtīja daļu izglābto mazuļu uz zoodārziem kaimiņvalstīs: Igaunijā un Krievijā. Taču daļu roņu nāksies palaist brīvībā. Lai tos pavērotu kādu laiku pēc palaišanas savvaļā, ir nepieciešami GPS raidītāji.

Zoodārza direktors ar mecenāta palīdzību cer savākt nepieciešamo summu aptuveni 10 tūkstošu eiro apmērā.

Ziņu lente
0