"Augsti maksājumi": Boriss Moisejevs pastāstīja, kas viņam nepatīk Jūrmalā

© Sputnik / Sergey MelkonovЭстрадный певец и танцовщик Борис Моисеев, находящийся в Юрмале на отдыхе, также посетил первый день фестиваля
Эстрадный певец и танцовщик Борис Моисеев, находящийся в Юрмале на отдыхе, также посетил первый день фестиваля  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas dziedātājs Boriss Moisejevs padalījās iespaidos par dzīvi Jūrmalā, kur viņam ir trīsistabu dzīvoklis.

RĪGA, 22. jūlijs – Sputnik. Krievijas dziedātājs un dejotājs Boriss Moisejevs katru vasaru mēnesi pavada Jūrmalā, vēsta izdevums Dni.ru, kuram intervijā dziedātājs pastāstīja par saviem iespaidiem par dzīvi Latvijā.

Moisejevs nosauca Jūrmalu par "mīļo" un paziņoja, ka viņam pilsētā ir trīsistabu dzīvoklis. Dziedātājs atzinās, ka viņam gandrīz viss patīk, taču komunālie maksājumi šajā kūrortpilsētā ir pārāk augsti.

"Man te ir omulīgs trīsistabu dzīvoklis, kaut gan komunālie maksājumi ir visnotaļ augsti," paziņoja dziedātājs.

Tāpat Moisejevs pastāstīja, ko viņam patīk darīt Jūrmalā. Pēc 65 gadus vecā dziedātāja sacītā, viņam patīk staigāt gar jūras krastu, staigāt pa veikaliem un apmeklēt koncertus Dzintaru koncertzālē.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ДНИ.РУ (@dniru)

No 18. līdz 21. jūlijam Jūrmalā norisinājās festivāls "Laima Rendezvous". Un, kā sacīja Moisejevs, viņam ir ielūgums uz visām šī grandiozā šova dienām. Tiesa, pašu Moisejevu skatuve vairs nevilina.

Viņš uzsvēra, ka dzīvo pilnvērtīgu dzīvi, taču "nekad un neparko" vairs neuzstāsies.

Parādnieki un pirkumi

Interesanti, ka 2017. gadā Jūrmalas domes mājaslapā tika publicēta informācija par nekustamā īpašuma nodokļa parādniekiem. Toreiz tika ziņots, ka parādnieku vidū parādās skaļi, zvaigžņu uzvārdi.

Taču, pēc Jūrmalas domes apgalvotā, tā kā datus par parādnieku profesiju un viņu darbības nozari ierēdņi nesaņem un neapstrādā, atlika vien nojaust un minēt, ka, piemēram, 1954. gadā dzimis Boriss Moisejevs, kurš saņēma brīdinājumu un pat izpilddokumentu par nodokļa nesamaksāšanu, ir tas pats Boriss Moisejevs – populārais Krievijas izpildītājs.

Лайма Вайкуле - Sputnik Latvija
Latvijā nav gāzes un naftas, taču ir nepilsoņi: Vaikule stāsta savu viedokli par problēmu

Taču ne tikai Moisejevs kļuva par šī saraksta "zvaigzni". Brīdinājumu par nodokļa nesamaksāšanu saņēma arī kāds Vladislavs Tretjaks, kura dzimšanas datums un vārds sakrīt ar leģendārā hokeja vārtsarga datiem. Sarakstā bija arī kāda Larisa Doļina un Natālija Ukupņika – visticamāk Krievijas komponista un dziedātāja Arkādija Ukupņika sieva, Genādijs Hazanovs, Vladimirs Vinokurs, Mihails Jefremovs, Sergejs Svetlakovs un daudzi citi estrādes, teātra un kino artisti.

Vērts norādīt, ka pirms dažām dienām par laimīgajiem nekustamā īpašuma īpašniekiem Latvijā acīmredzot kļuva Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins. Jūrmalā parādījās informācija, ka viņi iegādājās dzīvokli. Tika ziņots, ka zvaigznes jaunie apartamenti izmaksāja viņai un viņas vīram Maksimam Galkinam ne mazāk kā 400 tūkstošus eiro. Kaut gan pati dziedātāja nesteidz afišēt pirkumu, un vispār atsakās runāt ar žurnālistiem Latvijā.

Ziņu lente
0