Interneta lietotājiem radušies jautājumi par Zeļenska neparasto uzvedību

© Sputnik / Стрингер / Pāriet pie mediju bankasПрезидент Украины Владимир Зеленский
Президент Украины Владимир Зеленский - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ukrainas prezidenta Vladimira Zeļenska dīvainā uzvedība Aizkarpatu muitas sanāksmes laikā Užgorodā likusi aizdomāties Interneta lietotājiem.

RĪGA, 7. jūlijs – Sputnik. Internetā parādījās video, kurš tika uzfilmēts Aizkarpatu muitas sanāksmē Užgorodā, kurā Ukrainas prezidents Vladimirs Zeļenskis uzvedas ļoti dīvaini, vēsta RIA Novosti.

Video publicēts ar nosaukumu "Zeļenskis nospēlēja Dobkinu-jaunāko". Tā ir atsauce uz 2016. gada incidentu, kurā bija iesaistīts Ukrainas deputāts Dmitrijs Dobkins. Toreiz parlamenta zālē politiķis negaidīti aizgāja aiz kolonnas un sāka uzvesties visnotaļ neadekvāti.

Šāda Ukrainas prezidenta uzvedība kļuvusi par Interneta lietotāju diskusijas priekšmetu. Dažiem radušās aizdomas, ka Zeļenskis ir ļoti noguris un viņa rīcībā ir redzamas stresa pazīmes. Savukārt citi izteica domas, ka prezidents lieto stiprus ārstniecības medikamentus, kas arī izraisīja šādu reakciju.

Президент Украины Владимир Зеленский - Sputnik Latvija
Viedoklis
Zeļenskis Briselē. Prezidents jauns, bet runas vecas

Publicētajā video Zeļenskis uzvedas dīvaini: viņš manāmi nervozē un pastāvīgi skatās pa malām, dzer daudz ūdens, savukārt viņa sejas izteiksme pastāvīgi mainās.

Pirms prezidenta vēlēšanām Vladimirs Zeļenskis un bijušais Ukrainas prezidents Petro Porošenko nodeva alkohola un narkotiku analīzes. Ekspertīze tika veikta pēc Zeļenska prasības, kurš apgalvoja, ka kandidātiem jāpierāda tautai, ka starp viņiem nav nedz alkoholiķu, nedz narkomānu.

Ziņu lente
0