Vilcienu biļetes Latvijā Internetā tirgos ar 5% atlaidi

© Sputnik / Sergey MelkonovЭлектричка в Риге
Электричка в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc pusgada kopš 5% atlaides ieviešanas dzelzceļa biļetēm, kuras tiek pārdotas mājaslapās un mobilajās lietotnēs, projektu izvērtēs un, iespējams, palielinās atlaidi līdz 10%.

RĪGA, 21. jūnijs – Sputnik. Internetā un mobilajās lietotnēs iegādātās "Pasažieru vilciens" biļetes izmaksās par 5% lētāk. Attiecīgu lēmumu par atlaižu piemērošanu 20. jūnijā pieņēma Sabiedriskā transporta padome, vēsta jauns.lv.

Дизельный поезд АО Pasažieru vilciens  на Рижском железнодорожном вокзале - Sputnik Latvija
"Pasažieru vilcienam" aizliedza iegādāties spāņu elektrovilcienus

Sākotnēji "Pasažieru vilciens" piedāvāja ieviest 5% atlaidi dzelzceļa biļetēm, kuras tiek pirktas kompānijas mājaslapā. Taču Konkurences padomes un Patērētāju tiesību aizsardzības centrs norādīja, ka šādas atlaides ieviešanas gadījumā tā ir jāpiemēro biļetēm, kuras iegādātas jebkuros Interneta portālos vai mobilajās lietotnēs.

Tāpat sēdē Padome nolēma, ka pēc pusgada kopš atlaides ieviešanas būs jāizvērtē projekta rezultāti un, iespējams, jāpalielina atlaide līdz 10%.

Lai uzsāktu atlaižu piemērošanu, "Pasažieru vilcienam" jānoslēdz vienošanās ar Autotransporta direkciju – iestādi, kura īsteno valsts politiku pasažieru un kravu pārvadājumu nozarē.

Ziņu lente
0