Kas bojā ģimenes atpūtu?

© PixabayОтдыхающие на Карибах
Отдыхающие на Карибах  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eksperti pastāstīja, par ko vīrs ar sievu atvaļinājuma laikā biežāk strīdas.

RĪGA, 21. jūnijs – Sputnik. Kur aiziet, cik naudas iztērēt, kādas fotogrāfijas publicēt sociālajos tīklos – tie ir temati, kuri kļūst par strīda iemeslu starp vīru un sievu atvaļinājuma laikā. Taču visbiežāk ģimenes pāris atvaļinājumā strīdas darba dēļ, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Travel and Leisure.

Эйфелева башня, Париж - Sputnik Latvija
Tūristi stāsta, kas sagādājis lielāko vilšanos ceļojumos pa Eiropu

Liela konsultēšanas kompānija aptaujāja 1070 cilvēku un noskaidroja, ka 54% respondentu bojājās garastāvoklis dēļ tā, ka vīrs vai sieva velta pārāk daudz laika darba lietām.

Gandrīz puse aptaujāto pieslēdzās darba programmām vairākas reizes dienā, atrodoties atvaļinājumā. Neviens neapstiprināja, ka pilnībā atslēdzas no lietām ceļojuma laikā.

Vairāk nekā 95% respondentu plāno paņemt atvaļinājumu, kas nav ilgāks par nedēļu, taču gandrīz divas trešdaļas atzīst, ka viņiem nākas samazināt brīvdienu garumu darba pienākumu dēļ.

Gandrīz puse (47%) no tiem, kas ir spiesti pievērst uzmanību darba lietām atvaļinājuma laikā, pateica, ka viņiem bija jārisina steidzami jautājumi. Un tikai 19% paziņoja, ka viņiem vienkārši patīk strādāt.

Ziņu lente
0